Navigation Menu

Nurmes / some / kansikuva

Tietoa Nurmeksesta / Viestintä / Sosiaalinen media

Nurmeksen kaupunki sosiaalisessa mediassa

Nurmeksen kaupunki ja useat sen yksiköt käyttävät sosiaalisen median palveluita. Sosiaalinen media on nykypäivänä yksi keskeisistä kansalaislähtöisen osallistumisen välineistä.

Seuraa Nurmeksen kaupunkia sosiaalisessa mediassa! Listan käytössä olevista sosiaalisen median kanavista löydät tältä sivulta.

Nurmeksen kaupungin yleisimmin ja monipuolisimmin käyttämä sosiaalisen median kanava on Facebook, mutta viestimme myös Instagramissa ja You Tube -kanavallamme. Nurmeksen kaupungin virallinen Facebook-tili löytyy nimellä @nurmeksenkaupunki.

Huomaathan, että Facebookista löytyvä Nurmes-ryhmä ei ole Nurmeksen kaupungin ylläpitämä sivu.

Voit myös ottaa meihin yhteyttä sosiaalisen median kautta, mutta suosittelemme kuitenkin ensisijaisesti olemaan yhteydessä joko puhelimitse suoraan asiaa hoitavaan henkilöön tai lähettämällä sähköpostia etunimi.sukunimi(at)nurmes.fi tai osoitteella kirjaamo(at)nurmes.fi. Voit antaa palautetta toiminnastamme sähköisellä palautelomakkeella.

Nurmeksen kaupungin yhteystiedot löydät täältä.

Nurmeksen kaupunki, FB

Linkit some-sivuille

Seuraa kaupungin yksiköitä sosiaalisessa mediassa

Nurmes / some / linkit-somekanaviin

Nurmeksen kaupunki         
 
Facebook Instagram Youtube
Valtimon pitäjä
 
Facebook Instagram Youtube
Nurmeksen kulttuuripalvelut
 
Facebook

Instagram

 
Palveluohjaus
 
Facebook Instagram  
Perhepalvelut
 
Facebook    

Nurmeksen kaupunginkirjasto
 

Facebook    

Valtimon lähikirjasto
 

Facebook    
Nurmeksen museo
 
Facebook Instagram  
#NuortenNurmes-toiminta
 
Facebook Instagram Youtube
Pielisen Karjalanmaaseutupalvelut
 
Facebook    
Valtimon koulu
 
Facebook Instagram  
Porokylän koulu
 
Facebook    
Kirkkokadun koulu
 
Facebook    
Nurmeksen lukio
 
Facebook Instagram  

Nurmeksen joulumusiikki

Facebook    

tietoa nurmeksesta / some / pielisen immeiset

Nurmeksen kaupungin ajankohtaisia asioita voi silloin tällöin lukea myös Pielisen Immeisten Facebook-sivulla. Pielisen Immeiset on sitoutumaton Facebook-sivu, missä viestitään Pielisen Karjalan tapahtumista, sattumuksista ja tuotteista.

Tietoa Nurmeksesta / some / blogit

Blogit

Nurmeksen kaupunginjohtaja Asko Saatsi on pitänyt blogia vuodesta 2012 saakka. Uusia mielenkiintoisia blogikirjoituksia, vaihtuvin teemoin julkaistaan tasaiseen tahtiin. Kaupunginjohtajan blogiin voit tutustua tästä.

Nurmes-talon nurkilta -blogia puolestaan kirjoittaa kulttuurisihteeri Marjo Säkkinen, jonka pääasiallista työmaata on Nurmes-talo. Nurmes-talon nurkilta blogiin voit tutustua tästä.

Valtimon kunnan somenäkyvyys

Valtimon kunnan sosiaalisen median kanavat

Valtimon kunnan sosiaalisen median tilit kunnan tiedotuskanavana hiljenevät 1.1.2020. Tilit eivät kuitenkaan ainakaan toistaiseksi poistu, vaan jäävät elämään verkkoon ajankuvana.

Valtimon kunnan entinen Facebook-sivusto jatkaa Valtimon asioiden epävirallisena tiedotuskanavana, 1.1.2020 alkaen nimellä Valtimon pitäjä. Siirry Valtimon pitäjän Facebook-sivulle @valtimon-pitaja tästä linkistä.

Valtimon kunnan YouTube-tili säilyy niin ikään. Tilillä on paljon mm. kesäsomettajien tuottamia videoita Valtimolta. Siirry Valtimon kunnan YouTube -tilille tästä.

Valtimon kunnan verkkosivuista on tehty eräänlainen arkistokappale, ns. staattinen kopio, joka löytyy osoitteesta http://static.pohjoiskarjala.net/valtimo.fi/