Navigation Menu

Työllisty Nurmeksessa / kuva

Навигационная цепочка

Työ ja yrittäjyys / Työllisty Nurmeksessa

Työpaikkoja tarjolla Nurmeksessa

Nurmeksessa on ollut viime aikoina työpaikkoja tarjolla poikkeuksellisen paljon. Sekä yksityinen että julkinen sektori hakee uusia työntekijöitä. Ilahduttavaa on se, että avoimia työpaikkoja on sekä tuotannossa että palvelutyössä. Erityisesti sosiaali- ja terveyspalveluissa on jatkuvaa työvoimatarvetta.

Nurmeksen seudun avoimet työpaikat on koottu te-palvelujen www-sivuille.

Kunta-alan avoimet työpaikat Kuntarekry.fi -palvelussa 

Työtori

PIKES:n Taidolla töihin 2020 – 2022 – palvelut

Yrittäjä, työnhakija: Haluamme helpottaa yritysten rekrytointeja ja sitä kautta työllistymistä. Tavoitteenamme on myös vahvistaa työnhakijoiden, yrittäjien ja yritysten henkilöstön osaamista räätälöityjen koulutusten ja valmennusten avulla ja kokeilla uusia malleja osaavan työvoiman saamiseen. Taidolla töihin -hankkeen yritysasiantuntijana sinua palvelee Mari Pursiainen, puh. 046 922 4271,mari.pursiainen(at)pikes.fi.
 

Taidolla töihin 2020-2022-hankkeen palvelut yrityksille

 

Yrityksissä on paljon myös ns. piilotyöpaikkoja, joten oma aktiivisuus työnhaussa kannattaa. Työnhaussa kannattaa hyödyntää lisäksi esim.

  • lehtiä ja yritysten kotisivuja
  • internetin työpaikkasivustoja, yksityisiä rekrytointiyrityksiä ja cv-pankkeja
  • rekrytointitapahtumia ja -messuja
  • tuttavaverkostoja sekä aikaisempia työtovereita ja sukulaisia
  • suoraa yhteydenottoa yrityksiin.

TE-toimisto Nurmes, yhteystiedot ja aukioloajat

Näre ry
 

Kunta työnantajana

Nurmeksen kaupunki hakee säännöllisesti uusia osaajia töihin. Kunta-alan avoimia työpaikkoja haetaan kuntarekry.fi -palvelun kautta.

Kuntarekrystä löydät työpaikat paitsi kunnissa, myös kuntayhtymissä ja kunnan omistamissa yrityksissä. Siirry palveluun logoa klikkaamalla.