tee mediaa /ohjeita

Tule tekemään
#NuortenNurmes-mediaa!

#NuortenNurmes-toiminta kaipailee nuorten tekemiä mediatuotoksia julkaisuiksi. Kaikki nuoria koskevat aiheet ovat tervetulleita.
Tee juttu, haastattelu, tietoartikkeli, blogiteksti, video, vlogi, sarjakuva, runo... Mitä ikinä keksitkään.
Voit lähettää yksittäisiä sisältöjä lomakkeella tai lähteä mukaan mediajengiin.

 

Mahdollisuus järjestää etätapaamisissa, joissa #NuortenNurmes-toiminta tarjoaa ohjausta sisällöntuottamiseen.

Lähetä teoksisi

1. Lähetä teoksesi lomakkeella
2. Jos kysyttävää ilmenee, ota rohkeasti yhteyttä somessa @NuortenNurmes tai puhelimitse 05046 89382 / Whatsapp käytössä
3. Halutessasi saat käyttöösi #NuortenNurmes-toiminnan tietokoneen, kuulokkeet ja tabletin

#NuortenNurmes/NuortenNurmes-media/kanavat

angle-left

Blogit

Kesätöissä sisällöntuottajana

Kesäloman ensimmäinen viikko on mukavasti juuri alkanut. Olen aloittanut kesätyöt Nuorten Nurmeksella. Toinen työpäivä on mennyt yhtä nopeasti kuin ensimmäinenkin. Kun on mielekästä hommaa niin aika menee kuin siivillä.

 

Olen 17- vuotias, ja menen syksyllä lukion toiselle vuodelle. Harrastan urheilua ja liikun paljon ulkona. Vapaa-aikani kuluu kavereiden kanssa ja somessa.

 

Olen tänä vuonna kesätöissä Nuorten Nurmeksella sisällöntuottajana. Olen ollut aina kiinnostunut kuvaamisesta. Olen ollut myös TET-harjoittelussa sekä tehnyt sisältöä aikasemminkin Nuorten Nurmeksen nettisivuille. Nyt kuitenkin olen ensimmäistä kertaa töissä täällä.

 

Hain kesätöitä, sillä haluan työkokemusta ja oppia uusia taitoja. Kesäloma on pitkä ja kaipaan koko ajan tekemistä. Halusin tehdä jotain joka auttaa minua tulevaisuudessa. Uskon, että haluaisin työskennellä vaikuttajana sekä toimia nuorten kanssa tulevaisuudessa. Hain tänne, sillä täällä pääsen tuottamaan omanlaista ja mielekästä sisältöä joka kohdistuu nuoriin. 

 

Minulla on hyvä fiilis tästä kesätyöstä. Odotan innolla seuraavaa kahta viikkoa.Olen innoissani,  koska saan tehdä postauksia, haastatteluja ja kirjoittaa blogitekstejä. Pääsen myös editoimaan kuvia ja videoita. Kannustan kaikkia Nurmeslaisia nuoria osallistumaan ja vaikuttamaan. Kannattaa seurata Nuorten Nurmesta instagrammissa @nuortennurmes .

 

Hyvää alkanutta kesää kaikille!

Lisää kommentteja

Lisää blogeja.

Martan fiilikset sisällöntuottaja työstä

Reilu kuukausi on vierähtänyt vauhdilla NuortenNurmes-hankkeen sisällöntuottajana. Alunperin...

Menipäs se äkkiä

2 viikkoa on mennyt äkkiä. Eli se tarkoittaa, että tänään on viimmeinen työpäivä. Olen tykännyt...