tee mediaa /ohjeita

Tule tekemään
#NuortenNurmes-mediaa!

#NuortenNurmes-toiminta kaipailee nuorten tekemiä mediatuotoksia julkaisuiksi. Kaikki nuoria koskevat aiheet ovat tervetulleita.
Tee juttu, haastattelu, tietoartikkeli, blogiteksti, video, vlogi, sarjakuva, runo... Mitä ikinä keksitkään.
Voit lähettää yksittäisiä sisältöjä lomakkeella tai lähteä mukaan mediajengiin.

 

Mahdollisuus järjestää etätapaamisissa, joissa #NuortenNurmes-toiminta tarjoaa ohjausta sisällöntuottamiseen.

Lähetä teoksisi

1. Lähetä teoksesi lomakkeella
2. Jos kysyttävää ilmenee, ota rohkeasti yhteyttä somessa @NuortenNurmes tai puhelimitse 05046 89382 / Whatsapp käytössä
3. Halutessasi saat käyttöösi #NuortenNurmes-toiminnan tietokoneen, kuulokkeet ja tabletin

#NuortenNurmes/NuortenNurmes-media/kanavat

angle-left

Blogit

Minä tykkään nyt

Kävimme tiistaina 11.2 Hyvärilässä "Minä tykkään nyt" näyttelyssä. Näytteylssä oli mielestämme onnistuttu hyvin kuvaamaan eri tunnetiloja eri värein ja esinein. Siellä oli surun-, tykkäämisen-, ilon-, vihan ja pelonhuone. 

Suru huoneessa kuvattiin surun tunteita erilaisilla sinisen sävyillä ja eri kokosilla palloilla ja helminauhoilla. Helminauhoja oli pieniä ja suuria, jotka kuvasivat surun määrää. Isoin helminauha oli raskas kantaa yksin, mutta kaverin kanssa paljon kevyempi, tämä kuvaa sitä, että suru on kevyempi kantaa jos siitä kertoo jollekkin.

Tykkäämis huoneessa ihastumisen ja rakastumisen tunteita kuvailtiin eri vaaleanpunaisilla esineillä. Siellä oli treffipöytä, jossa oli valmiit kysymys ja vastaus kortit. Tykkäämis huoneessa oli myös pussauskoppi, jossa oli mahdollisuus käydä.

Kokonaisuudessa näyttely oli mielestämme hyvin järjestetty ja eri tunteet oli esitetty mielenkiintoisesti joka huoneessa.Värit osuivat kohdalleen jokaisessa tunteessa kuvaamaan sitä tunnetilaa. 

Tykkäsimme erityisesti tykkäämis huoneesta, koska huone oli isoin ja siellä oli pehmeät tuolit missä istua. Voisimme käydä jatkossasin tämän tyylisissä näyttelyissä.

Lisää kommentteja

Lisää blogeja.

Yhteishaku

Yhteishaut alkavat kaikilla yhdeksäsluokkalaisilla helmikuun 18. päivä ja päättyy 10....

Tet-viikko

Olimme viikolla 7 tet-harjoittelussa nuokkarilla. Viikon aikana pääsimme kirjoittamaan monista...