tee mediaa /ohjeita

Tule tekemään
#NuortenNurmes-mediaa!

#NuortenNurmes-toiminta kaipailee nuorten tekemiä mediatuotoksia julkaisuiksi. Kaikki nuoria koskevat aiheet ovat tervetulleita.
Tee juttu, haastattelu, tietoartikkeli, blogiteksti, video, vlogi, sarjakuva, runo... Mitä ikinä keksitkään.
Voit lähettää yksittäisiä sisältöjä lomakkeella tai lähteä mukaan mediajengiin.

 

Mahdollisuus järjestää etätapaamisissa, joissa #NuortenNurmes-toiminta tarjoaa ohjausta sisällöntuottamiseen.

Lähetä teoksisi

1. Lähetä teoksesi lomakkeella
2. Jos kysyttävää ilmenee, ota rohkeasti yhteyttä somessa @NuortenNurmes tai puhelimitse 05046 89382 / Whatsapp käytössä
3. Halutessasi saat käyttöösi #NuortenNurmes-toiminnan tietokoneen, kuulokkeet ja tabletin

#NuortenNurmes/NuortenNurmes-media/kanavat

angle-left

Blogit

Sisällöntuottaja Martan esittely

Kuka minä olen?Olen Martta Ahonen, NuortenNurmes-hankkeen sisällöntuottaja toukokuun kahden ensimmäisen viikon ajan! Opiskelen Nurmeksen lukiossa toista vuotta ja olen 18-vuotias. Olen aktiivinen partiolainen ja johdan ystäväni kanssa ryhmää jo neljättä vuotta. Partion kautta pääsen mukaan suunnittelemaan ja toteuttamaan erilaisia retkiä, leirejä, tapahtumia ja vaelluksia. Partiosta on tullut vuosi vuodelta minulle yhä rakkaammaksi harrastukseksi ja pikku hiljaa se alkaa olemaan jo elämäntapa. Yhdessä tekeminen ja toimiminen eri-ikäisten ihmisten kanssa on parasta! Musiikki on aina ollut lähellä sydäntäni ja olen laulanut peruskoulun ajan tyttökuorossa. Lukiossa olen syventänyt musiikki osaamista entisestään lukuisien musiikin kurssien ansiosta ja nauttinut soittamisesta lukion käynnin ohella. Lukion ikimuistoisimmat kurssit ovat ehdottomasti musiikinkurssit sekä Lapin vaellus-kurssi, vanhojen tansseja unohtamatta. Kaiken tämän lisäksi minulla on oma 4H-yritys Ninera. Perustin yrityksen 2 vuotta sitten. Nurmeksen Kaupunki etsi 4H-yrittäjää kesäsomettajaksi ja tartuin tilaisuuteen. Nykyään teen yritykseni kautta lastenhoitotöitä. 

Lisää kommentteja

Lisää blogeja.

Kikkahaaste

Viimme viikolla Nuorten Nurmeksen instagrammissa alkoi haaste. Nurmeksen Seppojen...

Sisällöntuottaja Emmi

Moikka! Olen nyt toukokuun NuortenNurmes sisällöntuottajana.  Olen kotoisin Nurmeksesta,...