tee mediaa /ohjeita

Tule tekemään
#NuortenNurmes-mediaa!

#NuortenNurmes-toiminta kaipailee nuorten tekemiä mediatuotoksia julkaisuiksi. Kaikki nuoria koskevat aiheet ovat tervetulleita.
Tee juttu, haastattelu, tietoartikkeli, blogiteksti, video, vlogi, sarjakuva, runo... Mitä ikinä keksitkään.
Voit lähettää yksittäisiä sisältöjä lomakkeella tai lähteä mukaan mediajengiin.

 

Mahdollisuus järjestää etätapaamisissa, joissa #NuortenNurmes-toiminta tarjoaa ohjausta sisällöntuottamiseen.

Lähetä teoksisi

1. Lähetä teoksesi lomakkeella
2. Jos kysyttävää ilmenee, ota rohkeasti yhteyttä somessa @NuortenNurmes tai puhelimitse 05046 89382 / Whatsapp käytössä
3. Halutessasi saat käyttöösi #NuortenNurmes-toiminnan tietokoneen, kuulokkeet ja tabletin

#NuortenNurmes/NuortenNurmes-media/kanavat

angle-left

Blogit

Terkkuja Nuokkarilta!

Mooooi! Täällä kirjoittelee Nurmeksen nuokkaritäti Selma. Olen siis Nuoriso- ja matkailukeskus Hyvärilän perusnuorisotyöntekijä.  Nurmeksen kaupungin #NuortenNurmes-toiminnan hankekoordinaattori Henna pyysi, että naputtelisin blogitekstin Nuokkarin toiminnasta, joten tässäpä sellainen sit tulee. 

Eli siis Nuokkarin löytää osoitteesta Kirkkokatu 18, 2krs. (punaisesta porttikongista rappuset ylös) Nuokkari on pääsääntöisesti tarkoitettu 7 lk. – 18-vuotiaille, mutta keskiviikkoisin ovet ovat auki 5. – 6. luokkalaisille.

Nuokkarille voit tulla pelaa biljardia, pleikkaria (PS3 ja ps4) ja onhan Nuokkarilla myös verkkoyhteyksillä varustetut pöytätietokoneet, niin ja pingispöytäkin löytyy sekä ehkä on myös palloja ja mailoja. :D  Iso pino löytyy myös erilaisia sarjiksia ja lautapelejä. Lautapeleihin saat nuokkaritätistä varmasti kaverin, Änäri on vähän opetteluvaiheessa, mutta kyllä onnistuu myös se!

Tai voithan tulla Nuokkarille ihan vaan hengaamaan! Kahviakin yleensä keitellään! :D Nuokkarilla on myös hyvät keittiötilat, joten leivotaan herkkuja, jos innokkaita löytyy! :)

Kyllä.. Nuokkarilla on säännöt ja niitä on myös noudatettava. Ketään ei kiusata, omat sotkut siivotaan ja toiset otetaan huomioon!

Myös Nuokkari on Ohjaamon toimintaa, joten Nuokkarilta saa ohjausta ja neuvontaa, jos jokin asia elämässä mietityttää. 

Välillä poiketaan kaavasta, ja Nuokkari järjestetään muualla esimerkiksi jäähallilla, mäenlaskussa tai Laivarannassa. Keksitään yhdessä mikä teistä ois kivaa!

Tervetuloa kaikki uudet ja vanhat kävijät, nähään Nuokkarilla! :)

 

Somessa: @nurmesnuokkari Snapchat ja Instagram, Facebookissa nurmes nuokkari, sekä WhatsAppissa Nuokkariryhmä, jonne pääset halutessasi p. 04007 08827

 

 

-Selma
 

 

Lisää kommentteja

Lisää blogeja.

Perhekodissa asuminen

Elikkäs ajattelin tulla kertomaan omasta kokemuksesta millaista on asua perhekodissa....

Nurmes nuorten näkökulmasta

Nurmes ja täällä asuminen jakaa paljolti toisistaan eriäviä mielipiteitä nuorten keskuudessa....