Navigaatiovalikko

Tietoa Nurmeksesta / Asiointi ja neuvonta /aloitussivu

Asiointi ja neuvonta

Kuntalaiset voivat asioida kasvokkain kaupungin toimipisteissä. Kaupungin työntekijät ovat tavoitettavissa myös puhelimitse ja sähköpostitse. Myös perinteinen kirjeposti kulkee perille.

Kaupungintalon neuvonta-pisteellä (1. krs) hoituvat monet asiat, mutta erityisosaamista (esim. rakennusvalvonta, maankäyttö) vaativissa asioissa sinut ohjataan kääntymään entiseen tapaan asiantuntijoiden puoleen.

Koska viranhaltijamme voivat olla kiireisiä, suosittelemme varmistamaan puhelimitse etukäteen, että tavoittelemasi henkilö on paikalla. Yhteystietosivulle pääset tämän sivun alareunasta tai tästä.

Käytössäsi on myös sähköisiä palvelu- ja palautekanavia.

Jos et ole varma, kenelle asiasi kaupungin organisaatiossa kuuluu, kysy puhelinvaihteestamme p. 04010 45000 tai ota yhteyttä hallintopalveluihin, p. 04010 45007 tai 04010 45010. Me ohjaamme asian oikealle taholle.

Uutta! Saatavilla palveluohjausta yhdistyksille ja kuntalaisille. Lue lisää www.nurmes.fi/palveluohjaus

Tutustu myös valtakunnallisiin palveluihin: kansalaisneuvonta.fi ja Suomi.fi.

 

Palveluohjaus / digipalvelujen käytön ohjaus

Digipalvelujen käytön ohjaus

Maksuton ja turvallinen asiakaspääte käytettävissä ajanvarauksella. Apua ja neuvoja digipalvelujen ja verkkosovellusten käyttämiseen, tiedonhakuun ja verkossa toimimiseen. Mahdollisuus järjestää myös videoyhteys asioiden hoitamista varten. Videoyhteys on yksi mahdollisuus saavuttaa palvelu, jota ei omalla paikkakunnalla enää tarjota. Videoyhteys mahdollisuudesta on sovittava ennakkoon.

Palvelu on avoin kaikille kuntalaisille, mutta on ensisijaisesti tarkoitettu kuntalaisille, joilla ei ole omaa tietokonetta. Käytön ohjaus sopii myös henkilölle, jolla on halu oppia mm. verkossa asiointi omatoimisesti, mutta tarvitsee alkuun pääsemiseksi tukea. Palvelu on maksuton.

Asiakaspääte ja digipalvelujen käytön ohjaus ovat käytettävissä AJANVARAUKSELLA Nurmeksen kaupungin palveluohjaajan Teija Simosen työhuoneessa Nurmes-talon alakerrassa (Kötsintie 2, 75500 Nurmes). Ajanvarauksen yhteydessä sinulta kysytään esitiedot.

Lisätietoja ja ajanvaraus (arkisin klo. 9-15)

Teija Simoselta puh. 04010 45723 tai kaupungin kirjaamosta puh. 04010 45007, 04010 45010 (Kirkkokatu 14). 

Palvelun esite.

 

Kaupunki ja päätöksenteko, asiointi, linkit