Navigaatiovalikko

Tietoa Nurmeksesta / matkailu

Matkailijan Nurmes

Nurmeksen kaupungin ja Valtimon kunnan matkailupalveluja hoitaa Pielisen Karjalan Kehittämiskeskus PIKES Oy. Matkailuneuvonta toimii nimellä #VisitNurmesValtimo, jonka matkailuneuvontatoimipiste sijaitsee osoitteessa Kauppatori 3, Nurmeksessa. #VisitNurmesValtimo löytyy myös sosiaalisesta mediasta Instagramista ja Facebookista omalla nimellään, sekä se päivittää VisitKarelia-sivuston Nurmes ja Valtimo osioita. Näihin kanaviin kerätään alueen matkailupalvelut ja tapahtumat yhteen.

Matkailuneuvonta palvelee on arkisin 9-17. Juhlapyhien aikaan on poikkeusaikataulut. Talvisesonkina toimisto on auki toimihenkilön ollessa paikalla. Toimiston kiinni ollessa voit ottaa yhteyttä sosiaalisessa mediassa, puhelimitse tai sähköpostitse.

Matkailuneuvonnasta löydät alueen esitteitä ja tiloissa on mahdollisuus myös käyttää asiakastietokonetta tiedon etsintään.

Tervetuloa Nurmekseen!

Kaupunki ja päätöksenteko, visitkarelia suomi

Matkailupalvelujen myynti ja matkailuneuvonta

#VisitNurmesValtimo Avoinna ma-pe 9-17 Kauppatori 3 75500, Nurmes 050 406 6122 kati.lipponen@pikes.fi

esitteet, kartat, matkamuistoja

Kaupunki ja päätöksenteko

Nurmes for travellers

The tourist services of the city of Nurmes are taken care by Pielinen Karelia Development Center Ltd. The tourist information office #VisitNurmesValtimo is located in Kauppatori 3, Nurmes.  You can find #VisitNurmesValtimo also on social media  Instagram and Facebook. The office is open mon-fri 9-17. Outside the opening hours you can contact us on social media, by phone or by e-mail.

For any questions concerning accommodation, events, activities, etc. please contact the tourist information. 

Read more about Nurmes in Visitkarelia.fi

Welcome to Nurmes!

 

Kaupunki ja päätöksenteko, visitkarelia englanti

Tourist Information:

#VisitNurmesValtimo Open Mon-Fri 9-17 Kauppatori 3 75500, Nurmes +358 50 406 6122 kati.lipponen(at)pikes.fi

accommodation, events, guided tours, activities