Sähkökitara, hyvää tahtoa ja kavereita. Lauletaan yhdessä su 24.9.2017 klo 14 Hannikaisen salissa

Su 24.9.2017 klo 14 Hannikaisen sali, Nurmes-talo

Lauletaan yhdessä suomalaista poppia ja rockia karaoketaustoilla.
Yhteistyössä Pielisen Sulosointu ry.
Vapaa pääsy


Juha Uusitalon Suomi 100 vuotta -juhlakonsertti to 28.9.2017 klo 19 Hannikaisen salissa

To 28.9.2017 klo 19 Hannikaisen sali, Nurmes-talo

Juha Uusitalo, bassobaritoni
Jouni Somero, piano

Bassobaritoni Juha Uusitalo ja pianotaiteilija Jouni Somero ovat koonneet konserttiohjelman, joka juhlistaa itsenäisen Suomen juhlavuotta. Ohjelmassa on Oskar Merikannon, Toivo Kuulan, Leevi Madetojan ja Jean Sibeliuksen lauluja, Merikannon ja Kuulan pianoteoksia sekä Sibeliuksen Finlandia säveltäjämestarin vaikuttavana pianosovituksena.

Liput 15 / 12 euroa.
Varaukset ja ennakkomyynti kahvio Marjatassi, marjatassi(at)gmail.com, p. 040 - 867 0443.


Kaiho

Ke 4.10.2017 klo 19 Hannikaisen sali, Nurmes-talo

Kaiho on konsertti kahdelle laulajalle ja kitaralle. Esiintyjinä Kaija Kärkinen, laulu, ja Antti Korhonen, kitara ja laulu. Ohjelmassa on tunnettuja suomalaisia iskelmiä ja laulelmia uusina, taidokkaina ja tunnelmallisina sovituksina.

Vaikutteita on otettu niin flamencosta, argentiinalaisesta tangosta kuin irlantilaisesta kansanmusiikistakin. Konsertissa kuullaan musiikkia mm. Hectorilta, Juicelta, Toivo Kärjeltä ja Tapio Rautavaaralta. Kauniit melodiat ja elämänmakuiset sanoitukset kertovat rakkaudesta, jäähyväisistä, kaipuusta, ilosta, kaihosta ja elämän tragikomediasta.

Kaija Kärkisen sielukas ääni yhdessä Antti Korhosen kitaroinnin kanssa kuljettavat tunnetut sävelmät yllättäviin paikkoihin Andalucian illoista Buenos Airesin kujille. Tapio Rautavaaran Kulkuriveljeni Jan soi Piazzollan tangon tapaan ja Toivo Kärjen Jos vielä oot vapaa saa matkaansa espanjalaisen Solea-poljennon.

Kaihossa perinteinen iltama kulkee käsi kädessä herkän kamarikonsertin kanssa Suomi 100 -juhlavuoden hengessä.

Liput 12 / 10 euroa.
Varaukset ja ennakkomyynti kahvio Marjatassi, marjatassi(at)gmail.com, p. 040 - 867 0443


Niin kauas kuin omat siivet kantaa. Kati Outinen Hannikaisen salissa ti 10.10.2017 klo 19

Ti 10.10.2017 klo 19 Hannikaisen sali, Nurmes-talo

Kati Outisen pysäyttävä monologi muistista ja minuudesta.

Näytelmän päähenkilö Alli on työikäinen ihminen, jolla on diagnosoitu muistisairaus. Hän yrittää pärjätä uudessa elämäntilanteessa, jossa muistamattomuuden hetket ja tuttu, arkinen elämä vaihtelevat. Uusi elämä on sarja hauskoja, absurdeja ja liikuttavia tilanteita, joissa Alli luovii parhaan kykynsä mukaan.

Kati Outisen yhden naisen näytelmässä dokumentaariset kertomukset kohtaavat taidokkaan ja voimaannuttavan teatterillisen muodon. Monologista rakentuu herkkä muotokuva ihmisestä, joka kykenee luottamaan elämään rajun muutoksen keskellä. Itsensä kadottamista ei tarvitse enää pelätä.

Muun muassa parhaan naisnäyttelijän palkinnon Cannesin elokuvajuhlilla voittanut Outinen rakentaa esityksessä sillan järjen ja sydämen välille.

Kesto: noin 50 min + keskustelutilaisuus esityksen jälkeen.

Liput 15 / 12 euroa.
Varaukset ja ennakkomyynti kahvio Marjatassi, marjatassi(at)gmail.com, p. 040 - 867 0443


Kuva: Antti Haanpää

Jokeri Pokeri Box! Simon Parhaat -TaikaShow

La 28.10.2017 klo 14 Hannikaisen sali, Nurmes-talo

Iloista huipputaikaa koko perheelle!

Lasten ja aikuisten legendaarinen kestosuosikki ja Pikku Kakkosesta tuttu maailmanmestari-taikuri Simo Aalto tarjoilee taika-ilopillerin yhdessä avustajavaimonsa Kirstin kanssa.

Uudessa koko perheen taikashowssa nähdään mestaritaikurin osaamisen koko kirjo vaativista sorminäppäryystempuista aina hämmästyttäviin illuusioihin saakka. Showssa nähdään myös hauskoja vatsastapuhumisnumeroita, imitaatiota sekä aina yhtä ällistyttävää ajatustenlukua.

Lapset saavat tietysti auttaa taikuria kiperissä tilanteissa. Simon mukaansa tempaava esiintyminen ja ilmiömäinen kyky ottaa yleisönsä takaavat, että taikapillerin vaikutus säilyy pitkään! Mukana hauskanpidossa ovat myös Simon ja Kirstin ihanat eläinystävät.

Liput 10 € (alle 2-vuotiaat maksutta).
Ennakkomyynti ja varaukset kahvio Marjatassi, marjatassi(at)gmail.com, p. 040 - 867 0443.
Esityksen kesto 1 tunti.

www.taikurisimoaalto.com