Vuokra-asunnot

Kiinteistö Oy Nurmeksen vuokratalot

Kiinteistö Oy Nurmeksen vuokratalot on Nurmeksen kaupunginkonserniin kuuluva, kaupungin omistava, aravavuokrataloyhtiö. Yhtiön 18 eri kohteessa on yhteensä 362 asuntoa. Asunnoista 83 kpl on yksiöitä (1h + kk), 183 kaksioita (2h+k), 90 kolmioita (3h+k) ja 4h+k -asuntoja on kuusi kappaletta.

Kiinteistö Oy Nurmeksen vuokratalot ostaa isännöintipalvelut RTL-Isännöinti Oy:ltä. RTL-Isännöinti Oy hoitaa myös kaupungin suorassa omistuksessa olevien vuokra-asuntojen vuokraustoiminnan ja vuokravalvonnan.

Lue lisää Kiinteistö Oy Nurmeksen vuokratalojen verkkosivuilta.

Sivuilta löydät haettavien asuntojen lisäksi lisätietoa mm. seuraavista asioista:

Asunnon hakeminen

  • hakuohjeet
  • lomakkeet
  • valintaperusteet.

Sivuille on myös koottu paljon hyödyllistä yleistietoa ja ohjeita asukkaalle.

Muut vuokra-asunnot

Vuokra-asuntoja on tarjolla myös yksityisillä toimijoilla. Asuntoa etsivän kannattaa seurata lehti-ilmoittelua (Ylä-Karjala, Karjalainen) ja kauppojen ilmoitustauluja. Myös Oppiva Ylä-Karjala -kansalaisverkon Kirpputori-palstalla on usein vuokra-asuntoja tarjolla. Tutustua kannattaa myös muihin verkossa toimiviin vuokra-asunnonvälityspalveluihin (esim. tori.fi, vuokraovi.com).

Vuokra-asuntoja voi tiedustella myös paikallisilta kiinteistönvälittäjiltä:

OP Kiinteistökeskus
Kiinteistömaailma Nurmes
Kiinteistövälitys LKV Eero Tuovinen

Opiskelija-asunnot

Pohjois-Karjalan ammattiopistolla on Nurmeksessa asuntola " Pompannappi". Asuntolassa asuminen on ilmaista perustutkintoa suorittaville opiskelijoille. Lue lisää tästä.

Vanhusten vuokra-asunnot

Nurmeksessa on useita tahoja, jotka vuokraavat asuntoja ikäihmisille. Vanhusten vuokra-asunnoista voit lukea lisää tästä.