Navigaatiovalikko

Asuminen ja ympäristö / kadut ja yleiset alueet / suunnittelu ja rakentaminen

Suunnittelu ja rakentaminen

Tälle sivulle kootaan tietoa Nurmeksessa kulloinkin työn alla olevista suunnittelu- ja rakentamiskohteista.

 

Tiesuunnitelma nähtävillä

Pohjois-Savon ELY-keskuksen laatima tiesuunnitelma Kantatien 75 parantaminen Porokylänkadun ja Pappilansuoran liittymässä pidetään yleisesti nähtävänä 13.12.2018-11.1.2019 (suljettu 24.12.2018-1.1.2019) välisen ajan Nurmeksen kaupungin kirjaamossa kaupungintalolla, osoitteessa Kirkkokatu 14, 75500 Nurmes, ma-pe klo 9 – 15.

Suunnitelmaluonnokseen liittyvät asiakirjat löytyvät myös sähköisenä tämän sivun alalaidasta.

Kiinteistön omistajilla ja muilla asianosaisilla sekä niillä, joiden asumiseen, työntekoon tai muihin oloihin suunnitelma saattaa vaikuttaa, on mahdollisuus muistutusten tekemiseen suunnitelmasta. Muistutukset on toimitettava kaupungin kirjaamoon ennen nähtävänäolon päättymistä (osoitetiedot yllä). Muistutuksen voi tehdä myös sähköpostitse osoitteella kirjaamo(at)nurmes.fi

 

Nurmeksen kaupunki haluaa muistuttaa, että kyseessä on vasta asian valmisteluvaihe eikä päätöstä liikennevaloristeyksen muuttamisesta kiertoliittymäksi ole tehty.

Nurmeksen kaupunginhallitus antaa lausunnon tiesuunnitelmasta ja sitä vastaan mahdollisesti tehtävistä muistutuksista tammi-helmikuussa. Samassa yhteydessä kaupunginhallitus päättää, toteutetaanko Kt 75 parantaminen Porokylänkadun ja Pappilansuoran liittymässä kiertoliittymänä tai vaihtoehtoisesti nykyisten liikennevalojen peruskorjauksena.

Tiesuunnitelman yhteystiedot

Lisätietoja

Niko Mahlavuori kaupunkirakennepäällikkö 04010 45752 niko.mahlavuori(at)nurmes.fi

Tiesuunnitelman materiaalit

Asiakirjat
Näytetään tulokset 1 - 5 / 23
  • thumbnail
    Juuri nyt käyttäjältä

    {title}