Navigaatiovalikko

Ajankohtaista

angle-left Kesän 2020 Mökkiposti tuo kaupungin positiivisia terveisiä

Kesän 2020 Mökkiposti tuo kaupungin positiivisia terveisiä

Vuosittain julkaistava Nurmeksen kaupungin kesälehti Mökkiposti on julkaistu palvelemaan paikallisia, vapaa-ajan asukkaita sekä myös Nurmeksessa vieraileviakin.

Lehti julkaistaan Ylä-Karjalan kesälehden välissä ja se jaetaan suurjakeluna myös Juuan ja Rautavaaran alueelle sekä Nurmeksen alueella lomakiinteistön omistaville muualla Suomessa asuville. Lehti postitetaan myös Nurmeksesta vuosina 2009 – 2019 poismuuttaneille. Lehden painos on 14000 kpl. Lehti on jaossa koko kesän.

Tutustu lehteen tästä

Nurmeksessa on alkuvuonna ollut paljon positiivisia uutisia niin yritysrintamalla kuin asumisen ja elämisen puolella. Uusi Nurmes on nyt monella tapaa vahvempi, ja meillä on myös enemmän mahdollisuuksia.

Haastoimme ystävänpäivän 14.2. kunniaksi Facebook-sivullamme kaikki puhumaan hyvää Nurmeksesta! Sama positiivisuusteema jatkuu myös kesälehdessämme ja verkkosivuillamme:

https://www.nurmes.fi/positiivisia-uutisia-nurmeksesta

Kutsumme sinutkin mukaamme Nurmeksen mannekiiniksi. Voit kertoa uuden Nurmeksen positiivisista uutisista facebook-sivustolla tai lähettää uutiset sähköpostilla kirjaamo(at)nurmes.fi. Julkaisemme uutiset sivustollamme.