Navigaatiovalikko

Ajankohtaista

angle-left Työttömille maksuttomat työkykyvalmennukset alkavat Nurmeksessa ja Juuassa

Työttömille maksuttomat työkykyvalmennukset alkavat Nurmeksessa ja Juuassa

 

Näre ry:n (Nurmeksen työttömien yhdistys) hallinnoiman Työkykyä Tulevaan ESR-hankkeen maksuttomat valmennukset alkavat syyskuussa jatkuen vuoden 2020 loppuun. Syyskuussa alkavissa pienryhmävalmennuksissa keskitytään työnhakuosaamisen, etätyön ja digivalmiuksien kehittämiseen. Jatkossa tarjolla on mm. hyvinvointivalmennuksia ja vertaistukiryhmien toimintaa.

Tarkemmat tiedot: https://tyokykyatulevaan.wordpress.com/valmennustarjonta/

 

Valmennukset ja muut hankkeen toiminnot ovat suunnattu Nurmeksessa ja Juuassa asuville työttömille ja lomautetuille. Hankkeen tarjoamalla tuella pyritään edistämään työttömyyden ja lomautuksen aikaista työkyvyn ylläpitoa. Lisäksi toiminnoilla pyritään parantamaan osallistujien työllistymisvalmiuksia erityisesti etätyöhön ja digitaaliseen toimintaympäristöön liittyen.

 

Valmennuksiin ja muihin toimintoihin osallistuminen on luonteeltaan ennaltaehkäisevää ja omaehtoista työkyvyn ylläpitoa. Toimintoihin osallistuminen on maksutonta ja avointa. Osallistuminen ei poissulje muiden työllisyyttä tai työllisyysvalmiuksia edistävien palveluiden käyttöä.

 

Tarkempia tietoja hankkeesta, toiminnoista ja valmennuksista nettisivuiltamme: tyokykyatulevaan.wordpress.com

 

-Sauli ja Ritva, Työkykyä Tulevaan -hanke