Navigaatiovalikko

Ajankohtaista

angle-left Lapsiperheet ulkoilemaan!

Nurmeksen syksyinen aarrejahti - palkinnot on arvottu!

Osallistumislomakkeita palautui 20 kappaletta ja palkintoja oli tullut sponsoreilta reilusti, joten kaikille lomakkeen jättäneille päätettiin arpoa palkinnot. Palkinnoista on ilmoitettu voittajille henkilökohtaisesti.

Kiitos osallistumisesta ja järjestämisestä!


Joka viikko uusi aarre etsittävänä! Etsimällä poääset osallistumaan tuotepalkintojen arvontaan. Ensimäinen vihje julkaistaan tiistaina 15.10. ja aarteita tulee etsittäväksi joulukuulle saakka.

Katso kuvavihje tiistaisin paikallislehdestä tai somesta #nurmeksensyksinenaarrejahti.

Aarteista keräät tietoja korttiin, jonka saat kirjastolta. Samalla kortilla voit osallistua arvontaan. Kortit palautetaan kirjastolle 13.12. mennessä.

Aarrejahdin järjestävät joukko nurmeslaisia yhdistyksiä. Yhteistyössä ovat mukana myös Nurmeksen kaupunki ja Ylä-Karjala.

Hyvää mieltä ja liikkumisen iloa!

Kuvavihjeet:

Kuvavihje 15.10.2019
Kuvavihjeen on antanut Tanssikerho Täysikuu ry ja kuvan vihje kuuluu näin: Kuvassa näkyvästä kohdasta löydät seuraavan vihjeen. Viekö matka sitten portin ali ylöspäin vai ei, se selviää vihjeestä. Onnea etsintään!

Kuvavihje 22.10.2019
Ensimmäisen vihjeen aarteen sijainnista löydät, kun kurkit ympärillesi kuvan maisemissa. Aarrejahdin viikolla 43 toteuttaa yhteistyössä MLL Nurmeksen yhdistys ry ja PKO.

Kuvavihje 29.10.2019

Kun kuljet yli vaaranpaikan, muista katsoa ensin oikealle, sitten vasemmalle ja vielä kerran oikealle! Näet risteyksen, siellä on seuraava vihje. Onnea seikkailuun. Aarteen on piilottanut Savikylän maamiesseura ry.

Kuvavihje 5.11.2019

Tämän Kirkkokadulla sijaitsevan vuonna 1905 rakennetun talon menoa vahtivat yhä edelleen rehtori Aino Grahnbohmin silmät. Etsi silmät? Aarteen on piilottanut Näre ry.

Kuvavihje 12.11.2019

Tämän viikon aarrejahti käydään täällä! Vihjeen löydät, kun kierrät tämän rakennuksen. Aarre löytyy samasta pihapiiristä. Aareen on piilottanut Nurmeksen Seppojen Tanssijaosto.

Kuvavihje 19.11.2019

Kurkista koloon, jossa vesi kulkee. Kaikki vihjeet ja aarre on piilotettu turvalliseen paikkaan maalle! Nurmeksen Kalamiehet ry on aarteen piilottanut.

Kuvavihje 26.11.2019

Tästä paikasta löytyy tämän viikon ensimmäinen vihje. Aarteen on piilottanut Nurmeksen Partiolaiset. Kuljethan varoen aarretta etsiessäsi, maat ovat liukkaat!

Kuvavihje 3.12.2019

Viimeinen aarrelaatikko löytyy oikein jouluisesta paikasta, jossa voi näkyä vaikka tonttujen jälkiä. Sellaiseen aarteen piilottaja törmäsikin. Tonttu kertoi nauttivansa Pielisen läheisyydestä ja läheisen ravintolan maittavasta tarjonnasta, josta hänkin saa osansa. Vene olkoon viimeinen vihje. Aarteen on piilottanut Pielisen 4h-yhdistys.

Tämä on viimeinen aarrejahtiviikko ja kortit täytyy palauttaa kirjastolle pe 13.12 mennessä. Arvonnan voittajiin otetaan yhteyttä henkilökohtaisesti.