Navigation Menu

Asset Publisher

angle-left Nurmeksen kaupunki avaa kaikki liikuntapaikat lasten ja nuorten käyttöön 1.2.2021 alkaen

Nurmeksen kaupunki avaa kaikki liikuntapaikat lasten ja nuorten käyttöön 1.2.2021 alkaen

Nurmeksen kaupunki lieventää koronaohjeistusta 1.2.2021 alkaen. Kaupunki avaa kaikki liikuntapaikat alle 18-vuotiaiden lasten ja nuorten käyttöön.

Viikon valmistautumisajalla kaikki ryhmät kertaavat AVI:n ohjeet ja oman lajiliiton, seuran tai ryhmänvetäjän antamat suositukset. Ryhmän vetäjä vastaa siitä, että 20 hengen kokoontumisrajoitusta noudatetaan. Hän vastaa mahdollisista sanktioista. Jos ryhmältä puuttuu vetäjä, niin ryhmä valitsee keskuudestaan sellaisen. Ryhmän vetäjä tulkitaan epäselvässä tilanteessa ryhmän koollekutsujaksi.

Kansalaisopiston toimintaa ei käynnistetä eikä kaupungin kokoustilojen käytön rajoituksiin tule lievennyksiä.

Nurmeksen kaupunki seuraa tilannetta ja tekee tarvittavia päätöksiä, mikäli uusia koronatartuntoja ilmaantuu Nurmeksessa tulevaisuudessa.

Alueelliset suositukset ovat voimassa toistaiseksi:

Etätyö:

  • Suositellaan etätyön tekemistä aina kun mahdollista.

Harrastustoiminta:

  • Suositellaan välttämään sisätiloissa aikuisten ryhmäliikuntaa ja ryhmissä tapahtuvaa harrastustoimintaa.

Kasvomaskin käyttö:

  • Kasvomaskin käyttöä suositellaan työpaikoilla, julkisissa sisätiloissa ja muissa tilaisuuksissa, joissa lähikontakteja ei voida aina välttää
  • Siun soten toimipaikoissa asioivien asiakkaiden ja potilaiden toivotaan käyttävän kasvomaskia, jos se on henkilölle mahdollista.
  • Tarkemmat tiedot suosituksesta ja ohjeet kasvomaskin käyttöön löydät THL:n sivuilta: Suositus kasvomaskien käytöstä kansalaisille.

Matkustaminen:

  • Suositellaan välttämään matkustamista kotimaassa ja ulkomailla.

Opetuksen järjestäminen:

  • Korkeakouluja suositellaan siirtymään väliaikaisesti etäopetukseen, ja järjestämään vain välttämätön opetus lähiopetuksena.

Ravitsemusliikkeet:

Siun soten sosiaali- ja terveydenhuollon toimintayksiköt:

  • Vierailusta tulee sopia etukäteen. Toimipaikasta ja tiloista riippuen yhtäaikaisten vierailijoiden määrää voi olla rajoitettu. Yleisissä tiloissa liikkumista tulee välttää. Ohjeet vierailijoille Siun soten toimipaikoissa: www.siunsote.fi/ohjeita-vierailijoille

Tapahtumat, tilaisuudet ja kokoontumiset: