Navigation Menu

Breadcrumb

Kuntalaisten etuudet

Kuntalaisten etuudet

Nurmeksen kaupunki tervehtii paikkakunnalle muuttavia tervetulokirjeellä ja paikallislehti Ylä-Karjalan lahjatilauksella. Muuttajana pääset myös herkuttelemaan paikallisilla leipomoherkuilla.

Vaipparaha

Nurmeksen kaupunki muistaa uusia vauvoja vaipparahalla. Vaipparaha on suuruudeltaan 500 euroa ja se maksetaan vauvan syntymän jälkeen äidille, jonka kotikunta lapsen syntymän aikaan on Nurmes.

Vaipparahan maksatusta varten lapsen äidin on toimitettava henkilötietonsa sekä pankkitilinumeronsa joko kaupungintalon neuvontaan tai Kuntalaisten Talon asiakaspalvelupisteeseen. Samalla annamme mukaan myös pienen lahjan perheelle.

Juniorikortti, ePassi

Nurmeksen kaupungilla on tarjolla kuntalaisille erilaisia etuuksia. Etuuksia saa juniorikortilla ja seniori ePassilla. Juniorikorttiin on oikeutettu Nurmeksessa kirjoilla oleva 7 -16 vuotias. Juniorikortti oikeuttaa 100 €:n hyvitykseen harrastusmaksuista. Seniori ePassiin on oikeutettu Nurmeksessa kirjoilla oleva 65-vuotias. Seniori saa passille 100 € käyttörahaa liikuntapalvelujen ostoon.