Navigation Menu

Tietoa Nurmeksesta / Positiivisia uutisia Nurmeksesta / Sasta

Vuosi 2020 on ollut menestyksekäs nurmeslaiselle Sastalle

 

Viime vuonna 50-vuotisjuhlavuottaan viettänyt Sasta on tehnyt jo vuosia kierrätettyjä sarkavillaisia vaatteita. Tammikuussa 2020 tuo pitkäjänteinen työ palkittiin, kun Sastan sarkavillaiset Kaarna-housut voittivat Scandinavian Outdoor Group (SOG) Apparel Award´in ISPO- messuilla Münchenissä, Saksassa.

https://www.sasta.fi/suomi/tuotteet/product/kaarna-housut#product=kaarna-housut

Puolen vuosisadan mittaista taivalta juhlittiin monin tavoin, mm. julkaisemalla viisi kollaboraatoriota kotimaisten laatumerkkien kanssa. Myös Fashion Finland huomioi hienosti Sastan juhlavuoden ja se nostettiin ehdokkaaksi Fashion Gala Dinner + Awards tapahtumassa kategoriassa: "Vuoden Markkinointiteko"

Yhteistyöt on luotu Sastalle tärkeiden teemojen ympärille ja kumppaniyritykset edustavat vahvaa suomalaista osaamista. Yhteistöiden myötä Sasta halusi juhlavuotensa kunniaksi nostaa laajemmin suomalaista suunnittelua ja brändejä etualalle.

Myöhemmin keväällä 2020 Sasta Mehto Pro 2.0 takki voitti Englannissa kultaa Shooting Awards 2020 tapahtumassa.
Aiemmin samainen taho testasi jo käytettyä Mehto Pro 2.0 takkia ja oli vaikuttunut. Kehuja tuli kestävyydestä ja käytännöllisyydestä. Linkin takana lisää tietoa

https://www.shootinguk.co.uk/awards/shooting-awards-results-104409?fbclid=IwAR3-Cpbi2KNKsE0C7c5oTjiLE5BWpjmCXHQmhg83JZrrHinFhaB2ah4huMY

https://www.sasta.fi/suomi/tuotteet/hunting/product/mehto-pro-20-takki

Joulukuussa Planet company -yhteisö myönsi ensimmäisenä koskaan Outdoor-merkin Sastalle sekä ensimmäisenä Planet-tekona Sastan korjauspalvelun, joka on toiminut jo vuodesta 1969 saakka.

Sasta Oy on tuonut sosiaalisessa mediassa esiin kevään aikana myös vastuuntuntoisuuttaan kertomalla osallistumisestaan Suomalaisen työn liiton #vastuullisuusteko kampanjaan ja Fashion revolution week- ja #whomademyclothes-kampanjaan.

Sastan pitkä historia saa eittämättä jatkoa ja kuulemme vielä lisää hyviä uutisia.

 

Positiivisia-uutisia-nurmeksesta/Sasta facebook-nosto