Murupolku

Navigaatiovalikko

Maksutonta digipalveluiden käytön ohjausta kuntalaisille

Maksutonta digipalveluiden käytön ohjausta kuntalaisille

Kuvituskuva, henkilö tietokoneen ääressä

Nurmeksen kaupunginkirjastossa ja yhteisökoordinaattorin työhuoneessa on käytettävissä maksuton ja turvallinen asiakaspääte. Palvelun kautta saat apua ja ohjausta digipalvelujen ja verkkosovellusten käyttämiseen, tiedonhakuun ja verkossa toimimiseen. Meillä on mahdollisuus järjestää myös videoyhteys asioiden hoitamista varten. Videoyhteys on yksi mahdollisuus saavuttaa palvelu, jota ei omalla paikkakunnalla enää tarjota.

Palvelu on avoin kaikille kuntalaisille, mutta on ensisijaisesti tarkoitettu kuntalaisille, joilla ei ole omaa tietokonetta. Käytön ohjaus sopii myös henkilölle, jolla on halu oppia mm. verkossa asiointi omatoimisesti, mutta tarvitsee alkuun pääsemiseksi tukea.

Asiakaspääte ja digipalvelujen käytön ohjaus ovat käytettävissä ajanvarauksella Nurmes-talon 1. kerroksessa, osoitteessa Kötsintie 2 ja Kuntalaisten Talolla Valtimolla, osoitteessa Kunnantie 1. Ajanvarauksen yhteydessä sinulta kysytään esitiedot.

Yhteystiedot/Digipalveluiden ajanvaraus

Ajanvaraus palveluun

Juho Luostarinen Ma. yhteisökoordinaattori Nurmes-talo, Kötsintie 2 75500 Nurmes 04010 45723 juho.luostarinen(at)nurmes.fi