Navigaatiovalikko

Murupolku

Vastuullista ja kestävää matkailua Nurmeksessa

Vastuullisen matkailun palkinto Puukariin

Pohjois-Karjalan Matkailu ry palkitsi 23.6.2020 Puukarissa tämän vuoden vastuullisen matkailutoimijan. Palkitsemispaikasta sen jo saattaa päätellä, että vuoden 2020 vastuullinen matkailutoimija on Puukarin Pysäkki ja yrittäjä Anni Korhonen. Vuoden vastuullinen matkailutoimija valittiin nyt neljättä kertaa.

Lue lisää Ylä-Karjalan uutisesta 23.6.2020

Facebook-nosto / Puukarin pysäkki

Kestävää matkailua Äksyjen Ämmien tahtiin

Kestävää matkailua Äksyjen Ämmien tahtiin

Äksyille ämmille on myönnetty kesällä 2020 kestävästä matkailusta viestivä Visit Finlandin Sustainable Travel Finland -tunnus.

Lue lisää Visit Finlandin sivuilta

Facebook-nosto / Äksyt Ämmät

Hyvärilä sai Sustainable Travel Finland -merkin

Hyvärilässä matkaillaan ympäristöä kunnioittaen 

Hyvärilän nuoriso- ja matkailukeskuksen ympäristömeriitit kasvoivat joulukuun 2020 alussa, kun yritykselle myönnettiin Sustainable Travel Finland -merkki. Ohjelma on Visit Finlandin kehittämä ja sen tarkoitus on tukea matkailuelinkeinoa muuttuvan kysynnän tarpeissa.

Hyvärilä on myös Green Key -sertifioitu matkailukohde. Green Key on kansainvälinen ympäristöohjelma ja sen jäsenyritykset, kuten Hyvärilä, tekevät töitä kestävän matkailun eteenpäin viemiseksi pienentämällä yöpymisten ympäristökuormitusta sekä säästämällä luontoa.

Hyvärilä on yksi yhdeksästä virallisesta nuorisokeskuksesta Suomessa ja sijaitsee upealla Pielisen rannalla Nurmeksessa, Itä-Suomessa.

Lue lisää Hyvärilän sivuilta

Facebook-nosto / Hyvärilä