Koululaisten iltapäivätoiminta

Nurmeksessa järjestetään yleisopetuksen 1-2 -luokkalaisille ja erityisopetukseen otetuille oppilaille tarkoitettua iltapäivätoimintaa Porokylän ja Kirkkokadun kouluissa.  Iltapäivätoimintaa järjestetään vuoden jokaisena koulupäivänä klo 12.00 - 16.15 välisenä aikana.

Iltapäivätoiminta on ohjattua ja valvottua toimintaa, jonka suunnittelusta ja käytännön toteutuksesta vastaavat Nurmeksen kaupungin palkkaamat koulutetut koulunkäynninohjaajat.

Iltapäivätoimintaa varten tehdään kausisuunnitelmat, jotka Nurmeksen kaupungin sivistyslautakunta hyväksyy. Kausisuunnitelmien ohella tehdään viikko- ja päiväsuunnitelmia.

Iltapäiväkerhoissa on mahdollisuus askarrella, laulaa, leikkiä, liikkua ja tehdä monia muita hauskoja asioita. Toiminta ei ole koulumaista, vaikka se perustuukin samanlaisiin käyttäytymis- ja järjestyssääntöihin kuin koulujen toiminta. Iltapäiväkerhoissa on myös mahdollisuus valvottuun läksyjen tekemiseen. Iltapäiväkerhoissa tarjotaan joka päivä ravitseva välipala, joka sisältyy toiminnasta perittävään maksuun.

Iltapäivätoiminnan osallistumismaksu on 3 € / kerhopäivä. Maksut laskutetaan kuukausittain jälkikäteen siis osallistumispäivien mukaan. Maksuvapautus on mahdollista saada taloudellisin perustein.

Iltapäivätoimintaan voi ilmoittautua tällä lomakkeella. Lomakkeet palautetaan Kirkkokadun koululle (Kirkkokatu 15, 75500 Nurmes) tai Porokylän koululle (Mähköntie 19, 75530 Nurmes).

Iltapäiväkerhon toimintasuunitelma

Kouluruokailut