Navigaatiovalikko

Kasvatus ja koulutus / perhepäivähoito / kuva

Kasvatus ja koulutus/varhaiskasvatus/perhepäivähoito

Perhepäivähoito

Perhepäivähoidossa hoidetaan lapsia pääsääntöisesti hoitajan kotona tai tietyin ehdoin lapsen omassa kodissa. Perhepäivähoitajalla voi olla omassa kodissaan hoidossa enintään neljä alle kouluikäistä lasta. Heidän lisäkseen voi olla yksi puolipäivähoitoa tarvitseva eskarilainen tai koululainen.

Nurmeksessa on myös työparityöskentelyä perhepäivähoidossa. Tämä tarkoittaa, että kaksi perhepäivähoitajaa työskentelee yhdessä toisen hoitajan kotona ja hoidossa voi olla enintään kahdeksan alle kouluikäistä lasta.

Kaupungissamme työskentelee 10 vakinaista ja 4 määräaikaista perhepäivähoitajaa, joista kolme perhepäivähoitajaa toimii toisen hoitajan työparina. Hoitajien lomien ja vapaiden aikana hoitolapsille järjestetään varahoitoa pääsääntöisesti Vesselit ryhmäperhepäiväkodissa.

Lisätietoa saa perhepäivähoidon ohjaajalta.

Linkki varhaiskasvatussuunnitelmaan

Yhteystiedot, perhepäivähoito

Elina Lohtander perhepäivähoidon ohjaaja Hannilan päiväkoti, Sukkatie 5 75500, Nurmes 04010 45351 elina.lohtander(at)nurmes.fi

Perhepäivähoidon ohjaajan asiakaspuhelinajat ma-pe klo 7.30-11.00. Kiireellisissä asioissa voi yrittää tavoitella muinakin aikoina klo 15.00 saakka.

Tuula Lohtander päivähoidon toimistosihteeri Nurmes-talo, Kötsintie 2 75500, Nurmes 04010 45320 tuula.lohtander(at)nurmes.fi