Navigation Menu

Tietoa Nurmeksesta / Hallinto / Kaupungin palvelukeskukset / Sivistyspalvelukeskus

Hyvinvointipalvelujen toimiala

Hyvinvointipalvelujen toimiala vastaa hyvinvointipalvelujen kokonaisuudesta, vaikuttamistoimielinten toiminnasta ja Siun soten neuvottelukunnasta. Hyvinvointipalvelujen johtoryhmä yhteensovittaa hyvinvointipalvelut-toimialan toimintaa.

Hyvinvointipalvelujen toimiala jakautuu neljään tulosalueeseen, jotka ovat opetus- ja koulutuspalvelut, varhaiskasvatuspalvelut, vapaa-aikapalvelut ja kulttuuripalvelut. Opetus- ja koulutuspalvelut tulosalueen tulosyksiköitä ovat: Kirkkokadun koulu, Porokylän koulu, Valtimon koulu, Nurmeksen lukio ja Ylä-Karjalan kansalaisopisto. Varhaiskasvatuspalveluihin kuuluvat varhaiskasvatuksen alue 1 ja varhaiskasvatuksen alue 2 -tulosyksiköt. Vapaa-aikapalvelujen tulosyksiköt ovat nuorisopalvelut ja liikuntapalvelut. Kulttuuripalveluissa on kolme tulosyksikköä: kulttuuritoimi, kirjastopalvelut ja museo.

Nurmeksen kaupungin hyvinvointipalvelujen toimisto virallinen sijaintipaikka on korkealla Kötsinmäen päällä, Nurmes-talossa. Saman katon alla ovat lisäksi mm. kaupunginkirjasto, Kötsin museo, Hannikaisen sali ja galleria Tyko. Myös Pielisen Karjalan musiikkiopiston Nurmeksen piste toimii samoissa tiloissa. Nurmes-talon peruskorjauksen aikana palvelut löytyvät väistötiloista.

Kaupungin hyvinvointipalvelujen toimialan palveluihin voi tutustua tarkemmin Opetus- ja koulutus - sekä Kulttuuri- ja vapaa-aika -osioissa.

Hyvinvointipalvelujen yhteystiedot

Hyvinvointipalvelujen toimisto

Nurmes-talo Kötsintie 2 75500 Nurmes hyvinvointipalvelut(at)nurmes.fi

Avoinna ma-pe 9 -12 ja 13-15

Petri Moilanen hyvinvointijohtaja 04010 45101 petri.moilanen(at)nurmes.fi
Arja Kejonen ma. hallintosihteeri 04010 45104 arja.kejonen(at)nurmes.fi

Elisa Ryhänen poissa 28.9.2020 - 30.10.2022

Seija Kalilainen toimistosihteeri 04010 45103 seija.kalilainen(at)nurmes.fi