Navigation Menu

Kasvatus ja koulutus / Iltapäivätoiminta /kuva

Kasvatus ja koulutus/Perusopetus/Iltapäivätoiminta

Koululaisten iltapäivätoiminta

Nurmeksessa järjestetään yleisopetuksen 1-2 -luokkalaisille ja erityisopetukseen otetuille oppilaille tarkoitettua iltapäivätoimintaa Porokylän ja Kirkkokadun kouluissa.  Iltapäivätoimintaa järjestetään vuoden jokaisena koulupäivänä klo 12.00 - 16.15 välisenä aikana.

Iltapäivätoiminta on ohjattua ja valvottua toimintaa, jonka suunnittelusta ja käytännön toteutuksesta vastaavat Nurmeksen kaupungin palkkaamat koulutetut koulunkäynninohjaajat.

Iltapäivätoimintaa varten tehdään kausisuunnitelmat, jotka Nurmeksen kaupungin sivistyslautakunta hyväksyy. Kausisuunnitelmien ohella tehdään viikko- ja päiväsuunnitelmia.

Iltapäiväkerhoissa on mahdollisuus askarrella, laulaa, leikkiä, liikkua ja tehdä monia muita hauskoja asioita. Toiminta ei ole koulumaista, vaikka se perustuukin samanlaisiin käyttäytymis- ja järjestyssääntöihin kuin koulujen toiminta. Iltapäiväkerhoissa on myös mahdollisuus valvottuun läksyjen tekemiseen. Iltapäiväkerhoissa tarjotaan joka päivä ravitseva välipala, joka sisältyy toiminnasta perittävään maksuun.

Iltapäivätoiminnan osallistumismaksu on 3 € / kerhopäivä. Maksut laskutetaan kuukausittain jälkikäteen siis osallistumispäivien mukaan. Maksuvapautus on mahdollista saada taloudellisin perustein.

Iltapäivätoimintaan voi ilmoittautua alla olevalla lomakkeella. Lomakkeet palautetaan koululle.

Linkki, iltapäiväkerhon hakemuslomake

Linkki, iltapäiväkerhon välipalalista

Linkki, iltapäiväkerhon toimintasuunnitelma

Kasvatus ja koulutus / iltapäivätoiminta / koulujen osoitteet

Porokylän koulu Mähköntie 19 75500 Nurmes
Kirkkokadun koulu Kirkkokatu 15 75500 Nurmes