Palvelut

"Nurmeksessa päivähoito- ja kouluasiat ovat erityisen hyvin." -Marjukka

Varhaiskasvatus

Päätimme kääriä hihat ja nythän meiltä löytyy kuusi vasta remontoitua tai valmistunutta päiväkotia. Päiväkotihoidon vaihtoehtona tarjoamme myös kodinomaista varhaiskasvatusta perhepäivähoidossa. Meillä palvelee myös avoin päiväkoti, johon on mahdollista jättää lapsi hetkeksi hoitoon.

Perusopetus

Perusopetus toteutetaan meillä Porokylän, Kirkkokadun ja Valtimon kouluissa. Koulut ovat hyvässä kunnossa ja varustettu uudenaikaisilla välineillä.

Kouluissamme noudatetaan Kiva koulu-toimintamallia koulukiusaamisen ennaltaehkäisemistä ja varhaista puuttumista varten. 

Järjestämme myös myös jokaisena koulupäivänä iltapäivätoimintaa. Toiminta on tarkoitettu 1-2 luokkalaisille ja erityisen tuen oppilaille.

Lukio

Meidän uusin ylpeydenaihe on vasta remontoitu ja ajanmukaisesti varustettu lukio. Tilat ovat viihtyisät ja sijaitsevat kauniissa rantamaisemassa. Lukiossa voi suorittaa myös avoimia korkeakouluopintoja.

Ammatillinen koulutus

Riverian ammatillinen koulutus valmentaa monipuolisia osaajia. Koulutustarjonnasta löytyy ravintola- ja catering-, maatalous-, ajoneuvo-, sote-, rakennus-, elintarvike, liiketoiminta-, kone-, metalli- ja muoviala sekä vielä logistiikka- ja metsäala Valtimon yksiköstä. Nyt on varaa mistä valita.

'

"Nurmeksessa koulupuoli pelaa hyvin ja kirjasto on kyllä mainio." -Seppo

muutameille linkit alareunaan

Alla lisätietoa Nurmeksesta: