Kurssimaksut

Kurssimaksut

Kurssikohtaiset hinnat löydät ohjelmasta kunkin kurssin kohdalta

Kurssimaksut lv. 2019-2020

Kurssin pituus Kurssimaksu
1-5 h. 10 €
6-10 h. 15 €.
11-14 h. 20 €
15-25 h. 30 €
26-32 h. 35 €
33-42 h. 40 €
43-55 h. 45 €
56-80 h. 50 €

 

Syksyllä alkavan kevätkaudella jatkuvan kurssin kurssimaksu kattaa koko lukuvuoden kurssimaksun, eli kevätkaudella ei tule uutta kurssimaksua. Jos opiskelija aloittaa jo syksyllä alkaneen kurssin kevätkaudella, hinta määräytyy kevään tuntien mukaan yllä olevasta taulukosta.

Heti syyskauden alussa alkavien kurssien kurssimaksuja voi maksaa opistolle myös käteisellä tai Hyvinvointipalveluihin käteisellä tai pankkikortilla 13.9.2019 saakka. Sen jälkeen lähetämme kurssimaksut tilitoimiston laskutettavaksi.

Työvälineet, kirjat ym. opintomateriaalin opiskelijat kustantavat itse. Joillakin kursseilla tehdään yhteisiä materiaalihankintoja, joista opettaja perii maksun opiskelijoilta.

Muut maksut

Kausikortti 90 €.

Maksamalla kausikorttimaksun, voit opiskella lukuvuoden aikana niin monessa ryhmässä kuin haluat. Jos joillakin kursseilla kausikortti ei kelpaa, siitä mainitaan erikseen kyseisen kurssin kohdalla.

Kausikortin voit lunastaa netin kautta kohdasta kurssit -> nurmes -> muu koulutus -> kausikortti, kurssinro 000001 ma 19.8.2019 klo 19.00 alkaen. Puhelimitse 04010 45105, opiston toimistosta  tai Hyvinvointipalveluista ti 20.8.2019 alkaen. Erillistä paperista kausikorttia ei tarvita, huomioimme kausikortin oppilasrekisteriimme, joten sitä ei myöskään tarvitse erikseen esittää opettajalle.

Netin kautta lunastetun kausikortin laskutamme opiskelijalta. Lunastaessasi kortin opiston toimistosta, se voidaan myös laskuttaa asiakkaalta. Voit maksaa kausikortin opiston toimistossa, (käy vain käteinen) tai Hyvinvointipalveluissa (käy pankkikortti tai käteinen).

Jos päätät lunastaa kausikortin vasta myöhemmin lukukauden aikana, ja olet saanut laskun yksittäisten kurssien kurssimaksuista, maksa kuitenkin saadut kurssimaksut normaalisti. Lähetämme lisälaskun kurssimaksujen ja kausikortin erotuksesta.

Kausikortin lunastanut, ilmoittaudu vain niille kursseille, joille olet varmasti tulossa.

Perhekortti 120 €.

Maksamalla perhekorttimaksun, perheesi voi opiskella lukuvuoden aikana niin monessa ryhmässä kuin haluaa. Jos joillakin kursseilla perhekortti ei kelpaa, siitä mainitaan erikseen kyseisen kurssin kohdalla.

Perhekortin voit lunastaa netin kautta kohdasta kurssit -> nurmes -> muu koulutus -> perhekortti, kurssinro 000002 ma 19.8.2019 klo 19.00 alkaen. Puhelimitse 04010 45105, opiston toimistosta tai Hyvinvointipalveluista ti 20.8.2019 alkaen. Lunasta perhekortit netissä kaikille perheenjäsenille erikseen. Erillistä paperista perhekorttia ei tarvita, huomioimme perhekortin  oppilasrekisteriimme, joten sitä ei myöskään tarvitse erikseen esittää opettajalle.

Netin kautta lunastetun perhekortin laskutamme opiskelijalta. Huom. Laskutamme perhekortin vain yhdeltä perheenjäseneltä. Lunastaessasi kortin opiston toimistosta, se voidaan myös laskuttaa asiakkaalta. Voit maksaa perhekortin opiston toimistossa, (käy vain käteinen) tai Hyvinvointipalveluissa (käy pankkikortti tai käteinen).

Jos päätät lunastaa perhekortit vasta myöhemmin lukukauden aikana, ja olet saanut laskun yksittäisten kurssien kurssimaksuista, maksa kuitenkin saadut kurssimaksut normaalisti. Lähetämme lisälaskun kurssimaksujen ja perhekortin erotuksesta.

Perhekortin lunastanut, ilmoittaudu vain niille kursseille, joille olet varmasti tulossa.

Erityisryhmien kurssit 10 €.

Yleisöluennot, maksuton