Navigation Menu

positiivisia-uutisia-nurmeksesta/kasvetaan yhdessä

Kasvetaan yhdessä

Nurmeksessa on alkuvuonna ollut paljon positiivisia uutisia niin yritysrintamalla kuin asumisen ja elämisen puolella. Uusi Nurmes on nyt monella tapaa vahvempi, ja meillä on myös enemmän mahdollisuuksia.

Nurmes on Suomen neljänneksi paras seutukaupunki pehmeässä vetovoimassa

Nurmeksen kaupunki on viidessä eri mittarissa kahdeksan parhaan seutukaupungin joukossa Suomessa. Nurmes on sijalla 4 sisäisessä pehmeässä vetovoimassa ja sijalla 5 muuttokiinnostuksessa suurista kaupungeista. Nurmes on myös viidenneksi paras seutukaupunki sisäisessä pitovoimassa.

Nurmeksen ja Valtimon Yrittäjät palkittiin Suomen parhaana paikallisyhdistyksenä

Nurmeksen ja Valtimon Yrittäjät palkittiin alle 200 jäsenyrityksen yhdistyksistä parhaana. Yhdistyksellä on vahva sitoutuminen palvelulupaukseen ”Parannamme yrittäjän arkea”, joka näkyy sen toiminnassa. Yhdistys on vahva kuntavaikuttaja sekä sillä on oma digitaalinen lehti Pielis-posti-lehti, joka on yrittäjien äänitorvi Pielisen alueella.

***

Kutsumme sinutkin mukaamme Nurmeksen mannekiiniksi. Voit kertoa uuden Nurmeksen positiivisista uutisista facebook-sivustolla tai lähettää uutiset sähköpostilla kirjaamo(at)nurmes.fi. Julkaisemme uutiset tällä sivulla.

Tälle sivulle kootuista positiivisista uutisista.

 

Asset Publisher

angle-left Maaseutuparlamentti järjestetään Nurmeksessa 26.-28.9.2024

Maaseutuparlamentti järjestetään Nurmeksessa 26.-28.9.2024

Maaseutuparlamentti on Suomen suurin ideafestivaali. Se on yhteiskunnallinen maaseututapahtuma, joka on tarkoitettu kaikille maaseutujen tulevaisuuden kehittämisestä ja kansallisesta maaseutupolitiikasta kiinnostuneille. Se tuo yhteen tuhansia innostuneita toimijoita, tutkijoita, kehittäjiä ja päättäjiä eri puolelta Suomea. Maaseutuparlamentti järjestetään paikallisten, alueellisten ja valtakunnallisten toimijoiden yhteistyönä maaseutupolitiikan neuvoston (MANE) koordinoimana.

Edellinen Maaseutuparlamentti järjestettiin virtuaalisesti Kurikasta ja monipaikkaisesti koko maassa 28.–30.9.2021. Maaseutuparlamentin lopputuloksena julkaistiin maaseutupolitiikan julkilausuma 2021. Tapahtuma järjestetään joka kolmas vuosi ja se järjestään nyt kolmannen kerran Nurmeksessa 26.-28.9.2024. Edelliset tapahtumat on järjestetty Leppävirralla ja Kurikassa.

Pääjärjestäjinä toimivat Maaseutupolitiikan neuvosto, maaseutuverkosto, Suomen Kylät ry ja MTK ry. Tapahtuma toteutetaan laajassa yhteistyössä muiden valtakunnallisten, alueellisten ja paikallisten maaseudulla toimivien organisaatioiden ja asiantuntijoiden kanssa.

Lisää maaseutuparlamentista:

https://www.maaseutuparlamentti.fi

 

Lisätietoja antaa:

Kyösti Korhonen

vt. kaupunginjohtaja

puh. 040 104 1002

kyosti.korhonen@nurmes.fi

Facebook-syöte