Navigation Menu

positiivisia-uutisia-nurmeksesta/kasvetaan yhdessä

Kasvetaan yhdessä

Nurmeksessa on alkuvuonna ollut paljon positiivisia uutisia niin yritysrintamalla kuin asumisen ja elämisen puolella. Uusi Nurmes on nyt monella tapaa vahvempi, ja meillä on myös enemmän mahdollisuuksia.

Nurmes on Suomen neljänneksi paras seutukaupunki pehmeässä vetovoimassa

Nurmeksen kaupunki on viidessä eri mittarissa kahdeksan parhaan seutukaupungin joukossa Suomessa. Nurmes on sijalla 4 sisäisessä pehmeässä vetovoimassa ja sijalla 5 muuttokiinnostuksessa suurista kaupungeista. Nurmes on myös viidenneksi paras seutukaupunki sisäisessä pitovoimassa.

Nurmeksen ja Valtimon Yrittäjät palkittiin Suomen parhaana paikallisyhdistyksenä

Nurmeksen ja Valtimon Yrittäjät palkittiin alle 200 jäsenyrityksen yhdistyksistä parhaana. Yhdistyksellä on vahva sitoutuminen palvelulupaukseen ”Parannamme yrittäjän arkea”, joka näkyy sen toiminnassa. Yhdistys on vahva kuntavaikuttaja sekä sillä on oma digitaalinen lehti Pielis-posti-lehti, joka on yrittäjien äänitorvi Pielisen alueella.

***

Kutsumme sinutkin mukaamme Nurmeksen mannekiiniksi. Voit kertoa uuden Nurmeksen positiivisista uutisista facebook-sivustolla tai lähettää uutiset sähköpostilla kirjaamo(at)nurmes.fi. Julkaisemme uutiset tällä sivulla.

Tälle sivulle kootuista positiivisista uutisista.

 

Asset Publisher

angle-left Nurmeksen kaupunki lähetti ystävänpäiväkortteja

Nurmeksen kaupunki lähetti ystävänpäiväkortteja

Nurmeksen kaupunki on lähettänyt Nurmeksesta ja Valtimon pitäjästä 1- 30 vuoden aikana poismuuttaneille iältään 30-65 vuotiaille ystävänpäiväkortin. Kortteja on lähetetty 5467 kappaletta. Kortin on suunnitellut nurmeslainen taiteilija Riikka Muikku.

Kortti on Nurmeksen kaupungin markkinointitoimenpide, jolla lähestytään Nurmeksesta poismuuttaneita. Kortilla halutaan ilahduttaa entisiä nurmeslaisia ja tavoittaa potentiaalisia Nurmekseen muuttajia.

 

Kortit alkoivat tulla ympäri Suomea saajilleen eilen ja olemme jo saaneet paljon postitiivistä palautetta ja kiitosta saajilta.

Facebookista lainattua:

” Tampereellekin tuli ystävänpäivän kortti. Lämmin kiitos! Ilahdutti suuresti. Lapsuuden ja nuoruuden kaupunki säilyy sydämessä aina rakkaana."

 

” Myös Kouvolaan löysi tämä ihana tervehdys. Kiitos Nurmeksen kaupunki – tuli hyvä ja lämpöinen mieli”

 

Kortti ohjaa käymään Nurmeksen kaupungin nettisivuilla. Nurmeksen kaupungin nettisivuilla on nyt mahdollisuus tilata sähköinen uutiskirje, jos haluaa jatkossa lukea Nurmeksen kaupungin kuulumisia. Uutiskirje lähtee jatkossa tilaajille neljä kertaa vuodessa.

 

Lisätietoja: kaupunginjohtaja Asko Saatsi p. 040 104 5001

Facebook-syöte