Positiivisia-uutisia-nurmeksesta/kuva

Navigation Menu

positiivisia-uutisia-nurmeksesta/kasvetaan yhdessä

Kasvetaan yhdessä

Nurmeksessa on alkuvuonna ollut paljon positiivisia uutisia niin yritysrintamalla kuin asumisen ja elämisen puolella. Uusi Nurmes on nyt monella tapaa vahvempi, ja meillä on myös enemmän mahdollisuuksia.

Nurmes on Suomen neljänneksi paras seutukaupunki pehmeässä vetovoimassa

Nurmeksen kaupunki on viidessä eri mittarissa kahdeksan parhaan seutukaupungin joukossa Suomessa. Nurmes on sijalla 4 sisäisessä pehmeässä vetovoimassa ja sijalla 5 muuttokiinnostuksessa suurista kaupungeista. Nurmes on myös viidenneksi paras seutukaupunki sisäisessä pitovoimassa.

Nurmeksen ja Valtimon Yrittäjät palkittiin Suomen parhaana paikallisyhdistyksenä

Nurmeksen ja Valtimon Yrittäjät palkittiin alle 200 jäsenyrityksen yhdistyksistä parhaana. Yhdistyksellä on vahva sitoutuminen palvelulupaukseen ”Parannamme yrittäjän arkea”, joka näkyy sen toiminnassa. Yhdistys on vahva kuntavaikuttaja sekä sillä on oma digitaalinen lehti Pielis-posti-lehti, joka on yrittäjien äänitorvi Pielisen alueella.

***

Kutsumme sinutkin mukaamme Nurmeksen mannekiiniksi. Voit kertoa uuden Nurmeksen positiivisista uutisista facebook-sivustolla tai lähettää uutiset sähköpostilla kirjaamo(at)nurmes.fi. Julkaisemme uutiset tällä sivulla.

Tälle sivulle kootuista positiivisista uutisista.

 

Asset Publisher

angle-left Nurmeksen kaupunki toteutti korttikampanjan

Nurmeksen kaupunki toteutti korttikampanjan

Nurmeksen kaupunki on lähettänyt pääsiäiskortin Nurmeksesta ja Valtimon pitäjästä yli vuosi sitten poismuuttaneille iältään 18-85 vuotiaille sekä Nurmeksessa vapaa-ajan asunnon omistaville, joilla vakituinen asunto ei ole Nurmeksessa. Kortteja on lähetetty 7963 kappaletta. 

Nurmes 50-vuotta korttikampanjassa kerrotaan kesäasukkaille ja Nurmeksesta muuttaneille juhlavuotemme tilaisuuksista. Kortti on Nurmeksen kaupungin markkinointitoimenpide, jolla lähestytään Nurmeksesta poismuuttaneita. Kortilla halutaan ilahduttaa entisiä nurmeslaisia, houkutella kävijöitä juhlavuoden tapahtumiin ja tavoittaa potentiaalisia Nurmekseen muuttajia. 

Kortit on lähetetty saajilleen pääsiäisviikolla ympäri Suomen. 

Kortti ohjaa Nurmeksen kaupungin nettisivuille, josta voi saada lisätietoa juhlavuoden tapahtumista sekä Nurmeksen kaupungin palveluista. 

Nurmeksen kaupungin nettisivuilla on mahdollisuus tilata sähköinen uutiskirje, jos haluaa jatkossa lukea Nurmeksen kaupungin kuulumisia. Uutiskirje lähtee tilaajille neljä kertaa vuodessa.

 

Facebook-syöte