Navigaatiovalikko

Tietoa Nurmeksesta / Hallinto / Kaupungin palvelukeskukset / Sivistyspalvelukeskus _ kuva

Tietoa Nurmeksesta / Hallinto / Kaupungin palvelukeskukset / Sivistyspalvelukeskus

Hyvinvointipalvelujen toimiala

Hyvinvointipalvelujen toimiala vastaa hyvinvointipalvelujen kokonaisuudesta, vaikuttamistoimielinten toiminnasta ja Siun soten neuvottelukunnasta. Hyvinvointipalvelujen johtoryhmä yhteensovittaa hyvinvointipalvelut-toimialan toimintaa.

Hyvinvointipalvelujen toimiala jakautuu neljään tulosalueeseen, jotka ovat opetus- ja koulutuspalvelut, varhaiskasvatuspalvelut, vapaa-aikapalvelut ja kulttuuripalvelut. Opetus- ja koulutuspalvelut -tulosalueen tulosyksiköitä ovat Kirkkokadun koulu, Porokylän koulu, Nurmeksen lukio ja Ylä-Karjalan kansalaisopisto. Varhaiskasvatuspalveluihin kuuluvat tulosyksikköinä Rekulan päiväkoti ja Hannilan päiväkoti. Vapaa-aikapalvelujen tulosyksiköt ovat nuorisopalvelut ja liikuntapalvelut. Kulttuuripalveluissa on kolme tulosyksikköä: kulttuuritoimi, kirjastopalvelut ja museo.

Nurmeksen kaupungin hyvinvointipalvelujen toimisto sijaitsee korkealla Kötsinmäen päällä, Nurmes-talossa. Saman katon alla ovat lisäksi mm. kaupunginkirjasto, Kötsin museo, Hannikaisen sali ja galleria Tyko. Myös Pielisen Karjalan musiikkiopiston Nurmeksen piste toimii samoissa tiloissa.

Kaupungin hyvinvointipalvelujen toimialan palveluihin voi tutustua tarkemmin Opetus- ja koulutus - sekä Kulttuuri- ja vapaa-aika -osioissa.

Hyvinvointipalvelujen yhteystiedot

Hyvinvointipalvelujen toimisto

Kaupungintalo Kirkkokatu 14, 1. krs 75500 Nurmes hyvinvointipalvelut(at)nurmes.fi

Avoinna ma-pe 9 -12 ja 13-15

Petri Moilanen hyvinvointijohtaja 04010 45101 petri.moilanen(at)nurmes.fi
Elisa Ryhänen hallintosihteeri 04010 45104 elisa.ryhanen(at)nurmes.fi
Seija Kalilainen toimistosihteeri 04010 45103 seija.kalilainen(at)nurmes.fi