Navigaatiovalikko

Tietoa Nurmeksesta / Yleisesittely / Viestintä

Markkinointi ja viestintä

Suuntaviivat strategiasta

Kaupungin markkinoinnille ja viestinnälle vuosille 2018 – 2021 tavoitteet ja suuntaviivat laaditaan Nurmeksen kaupungin strategiassa. Nurmeksen kaupungin strategia on hyväksytty valtuustossa helmikuussa 2018.  Strategian tavoitteena on, että Nurmes on muuttovoittokunta ja Nurmeksessa on sujuva arki. Nurmeksen työssäkäyntialue säilyttää väestönsä ja työpaikat lisääntyvät. Kattavat ja monipuoliset lähipalvelut ovat kaikkien saatavissa ja saavutettavissa. Kaupungin markkinoinnin kohderyhminä ovat

  • nuoret aikuiset
  • asukkaat
  • tulomuuttajat
  • kasvuhakuiset yritykset.

Kaikki ikäryhmät ovat tervetulleita Nurmekseen.

Markkinoinnin suunnittelu on pitkäjänteistä. Myös seutumarkkinoinnin tärkeys tiedostetaan.

Käytännön toteutus

Tehostettu kuntamarkkinointi käynnistettiin Nurmeksessa toden teolla edellisen strategian aikana. Nurmesta tuodaan esille monin tavoin mediassa, messuilla ja muissa tapahtumissa. Nurmes on Pielisen karjalan logistinen keskus.

Vihreän teollisuuden alueelle aloitetaan työvoiman houkuttelukampanja. Kaavoitusta tehdään uudelleen ja suunnitteilla on myös tulomuuttajan opas.

Sisäistä ja ulkoista viestintää on pyritty tehostamaan. Sisäisen viestinnän kehittämiseksi otettiin henkilöstön ja luottamusmiesten käyttöön uusi intranet. Nettisivuja uudistetaan ja päivitetään jatkuvasti. Nurmeksen kaupungille on avattu facebook-sivut ja Instagram-tili. Kaupungin toiminnasta ja ajankohtaisista asioista tiedotetaan aktiivisesti eri viestintäkanavissa.

 

 

Kuvallinen sivunosto, esite

Viestintä / yhteystietonosto

Lisätietoja

Riikka Boren hallintojohtaja 04010 45002 riikka.boren@nurmes.fi
Paula Karjalainen johdon sihteeri 04010 45003 paula.karjalainen@nurmes.fi

kuntamarkkinointi

Tanja Saarelainen vs. asianhallintapäällikkö 04010 45007 tanja.saarelainen@nurmes.fi

Www-sivut, sosiaalinen media

Anne Korhonen muutosjohtaja 04010 45717 anne.korhonen@nurmes.fi

Intranet