Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen

Kursseille voit ilmoittautua netissä, puhelimitse tai henkilökohtaisesti ilmoittautumispäivinä hyvinvointipalveluissa ja tämän jälkeen opiston toimistolla.

Kansalaisopiston kurssit näet näet netistä tai kotiin jaetusta vuosiohjelmastamme

Internet ilmoittautumiseen pääset klikkaamalla tästä.

 

***********************

 

Ilmoittautuminen kevätkaudella alkaville kursseille

 

NETISSÄ kaikille kevätkaudella alkaville kursseille

MAANANTAINA 10.12.2018 klo 19.00 alkaen.

 

************************

PUHELIMITSE 04010 45105, 04010 45103 tai HYVINVOINTIPALVELUISSA, Kötsintie 2

kaikille kevätkaudella alkaville kursseille

TIISTAINA 11.12.2018 klo 9.00 alkaen.

 

Mainitse kurssinumero ilmoittautuessasi!

 

Ennakkoilmoittautumista vaativille kursseille on varattu 2/3 paikoista netin kautta ja 1/3 puhelimella, opistolle tai Hyvinvointipalveluihin ilmoittautuville opiskelijoille. Kurssipaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Huom! Ennakkoilmoittautumista vaativille kursseille puhelinvastaajaan jätettyjä, tekstiviesti- tai sähköposti-ilmoittautumisia sekä ennen ennakkoilmoittautumisaikaa tulleita ilmoittautumisia EI oteta huomioon em. aikoina.

Syksyllä alkaville kursseille voi ilmoittautua koko lukuvuoden ajan em. ilmoittautumisaikojen jälkeen ja keväällä alkaville kursseille koko kevätkauden ajan em. kevään ilmoittautumisaikojen jälkeen. 

HUOM! Netin kautta tai opiston toimistoon ilmoittautuneet eivät täytä kurssilla enää ilmoittautumislomaketta. Jos olet jo kerran ilmoittautunut netin kautta, älä ilmoittaudu uudelleen samalle kurssille puhelimitse. Syksyllä alkaneille ja keväällä jatkuville kursseille ei tarvitse ilmoittautua  uudelleen kevätkaudella.

 

Kurssipaikalla ilmoittautuminen

Kursseille, joihin ei vaadita ennakkoilmoittautumista, voi ilmoittautua kurssin opettajalle myös kurssipaikalla. Tällöin kaikilla kursseilla täytetään ilmoittautumislomake (paitsi maksuttomat yleisluennot) ENSIMMÄISELLÄ KERRALLA. Ilmoittautumislomake palautetaan kurssin opettajalle ENSIMMÄISELLÄ KERRALLA.  Kurssimaksu laskutetaan tämän ilmoittautumisen perusteella. Alle 16-v. ilmoittautumislomakkeen allekirjoittaa huoltaja. Keskeyttämisen vuoksi kurssimaksuja ei palauteta.

 

ENNAKKOILMOITTAUTUMISET NETISSÄ, PUHELIMITSE, OPISTOLLA JA KURSSIPAIKALLA OVAT SITOVIA, JA SEN PERUSTEELLA LASKUTAMME KURSSIMAKSUT.  (Myös yhden ja kahden kerran käynnit laskutetaan normaalisti koko kurssimaksun hinnalla).

 

Kurssipaikan peruminen

Kurssimaksut ovat perintäkelpoisia, mikäli mahdollista peruutusta ei ole tehty ennen kurssin alkua. Perumista ei voi tehdä opettajalle.

Kurssipaikan voi perua opiston toimistossa, netissä, puhelimitse, tekstiviestillä, puh. 04010 45105 tai sähköpostilla: kansalaisopisto@nurmes.fi.

Kurssin perumisesta on ilmoitettava myös kausi- ja perhekortin lunastaneen!

HUOM! Perumisella mahdollistat myös varasijalla olevan opiskelijan pääsyn kurssille.

 

Opintoseteliavustus

Opetusministeriö on myöntänyt Ylä-Karjalan kansalaisopistolle valtionavustusta opiskelijoiden tukemiseen lv:lle 2018–2019.

Opintoseteli on anottava opiskelijan itse, alennusta ei huomioida automaattisesti. Seteleitä on jaossa rajoitettu määrä.

 

Tukea voidaan myöntää

eläkeläisille – alle 63 vuotta

oikeus eläkkeeseen on todistettava eläkekortilla opiston toimistolla.

 

senioreille -  yli 63 vuotta

Huom! Koska seteleitä on rajoitettu määrä, myös senioreiden on anottava opintoseteli opistolta itse, sitä ei huomioida automaattisesti. Henkilötunnuksesi perusteella kuulut senioriryhmään, joten sinun ei kuitenkaan tarvitse erikseen todistaa ikääsi.

 

työttömille

todistus työttömyydestä on esitettävä opiston toimistolla.

 

ohjeet opintosetelin lunastamiseen:

* Opintosetelin voi anoa joko netissä, kurssinrolla 999001 eläkeläinen, 999002 seniori tai 999003 työtön ma 20.8.2018 klo 19.00 tai puh. 04010 45105, 04010 45103, opiston toimistolla tai Hyvinvointipalveluissa ti 21.8.2018 klo 10.30 alkaen.

* Opintoseteli on henkilökohtainen ja sitä ei voi antaa toiselle opiskelijalle. Seteli on voimassa lukuvuoden 2018–2019 ajan.

* Opintosetelin arvo on 10 euroa. Jos kurssimaksujen kokonaishinta ylittää 10 euroa, opiskelija maksaa ko. hintaerotuksen itse.

 

Kausikortin lunastaminen opintosetelialennuksen yhteydessä

*Jos haluat lunastaa opintosetelialennuksellisen kausikortin, kortin hinta on 80 euroa, ja sitä voi hakea netissä ma 20.8.2018 klo 19.00 alkaen. Netin kautta kausikortin voi lunastaa kohdasta kurssit -> Nurmes -> kausi- ja perhekortti kurssinumerolla 000001. Hae vielä lisäksi opintosetelialennus kurssinumerolla 999001, 999002 tai 999003.

* Opintosetelialennuksellisen kausikortin voi anoa myös puh. 04010 45105, 04010 45103, opiston toimistolla tai Hyvinvointipalveluissa. Muista mainita opintosetelialennuksesta erikseen lunastaessasi kausikorttia.

* Kausikortin voi maksaa joko opiston toimistoon (käy vain käteinen), Hyvinvointipalveluissa (käy pankkikortti tai käteinen) tai voimme laskuttaa sen. Erillistä paperista kausikorttia ei tarvita, huomioimme alennetun kausikortin hinnan opintosetelirekisteriimme, joten sitä ei tarvitse myöskään esittää enää erikseen kurssin opettajalle.