Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen

 

ILMOITTAUTUMINEN KEVÄTKAUDELLA ALKAVILLE UUSILLE KURSSEILLE alkaa tiistaina 14.12.2021 klo 9.00

  • internetissä https://opistopalvelut.fi/ylakarjala
  • puhelimitse 04010 45105
  • henkilökohtaisesti opiston toimistolla Kötsintie 2, klo 9-12 ja 13-15

 

* Mainitse kurssinumero ilmoittautuessasi!

* Kurssipaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

* Ilmoittautumiset ovat sitovia.

* Ilmoittautumiset jatkuvat koko lukuvuoden ajan.

* Syksyllä alkaville ja keväällä jatkuville kursseille ei tarvitse ilmoittautua uudelleen kevätkaudella. 

 

 

 

Kurssipaikalla ilmoittautuminen

Kursseille, joihin ei ole ilmoitettu ehdotonta enimmäismäärää eikä vaadi pakollista ennakkoilmoittautumista, voi ilmoittautua myös kurssipaikalla kurssin opettajalle. Mikäli kurssi vaatii pakollisen ennakkoilmoittautumisen, on siitä maininta erikseen kurssin kurssikuvauksessa -> kurssille on ilmoittauduttava ennakkoon. Opiskelija täyttää ja palauttaa ilmoittautumislomakkeen ensimmäisellä kurssikerralla opettajalle. Alle 16-vuotiaan opiskelijan ilmoittautumislomakkeen allekirjoittaa huoltaja.

 

Kurssipaikan peruminen

Jos et ole tehnyt kurssipaikan perumista ennen kurssin alkua, joudut maksamaan kurssimaksun kokonaan ja myös siinä tapauksessa, että et tule kurssille tai keskeytät sen.  (Myös yhden ja kahden kerran kurssille osallistumisesta joudut maksamaan kurssimaksun kokonaan).

 

Kurssipaikan voi perua opiston toimistossa, netissä osoitteessa https://opistopalvelut.fi/ylakarjala → Omat tiedot. (voit kirjautua netissä antamalla joko puhelinnumerosi, sähköpostiosoitteesi tai kurssinumeron sekä ilmoittautumisen yhteydessä saamasi ilmoittautumistunnuksen), puhelimitse, tekstiviestillä nro: 04010 45105 tai sähköpostilla: kansalaisopisto@nurmes.fi.

 

Perumista ei voi tehdä opettajalle.

 

 

HUOM! myös kausi- ja perhekortin lunastaneen on ilmoitettava kurssipaikan perumisesta.

 

Perumisella mahdollistat myös varasijalla olevan opiskelijan pääsyn kurssille.

 

 

Opintoseteliavustus

Opetusministeriö on myöntänyt Ylä-Karjalan kansalaisopistolle valtionavustusta opiskelijoiden tukemiseen lv:lle 2021–2022.

 

Opintoseteli on anottava opiskelijan itse, alennusta ei huomioida automaattisesti. Seteleitä on jaossa rajoitettu määrä.

 

Tukea voidaan myöntää

 

eläkeläisille – alle 63 vuotta

oikeus eläkkeeseen on todistettava eläkekortilla opiston toimistolla.

 

senioreille -  yli 63 vuotta

Huom! koska seteleitä on rajoitettu määrä, myös senioreiden on anottava opintoseteli opistolta itse, sitä ei huomioida automaattisesti. Henkilötunnuksesi perusteella kuulut senioriryhmään, joten sinun ei tarvitse kuitenkaan enää erikseen todistaa ikääsi.

 

työttömille

todistus työttömyydestä on esitettävä opiston toimistolla

 

opintosetelin lunastaminen:

 

* Opintosetelin voi anoa netissä kurssinumerolla 000003 eläkeläinen, 000004 seniori tai 000005 työtön, puh. 04010 45105 tai Hyvinvointipalveluista ti 24.8.2021 klo 9.00 alkaen.  

 

* Opintoseteli on henkilökohtainen ja sitä ei voi antaa toiselle opiskelijalle. Seteli on voimassa lukuvuoden 2021–2022 ajan.

 

* Opintosetelin arvo on 10 euroa. Jos kurssimaksujen kokonaishinta ylittää 10 euroa, opiskelija maksaa ko. hintaerotuksen itse.

 

Kausikortin lunastaminen opintosetelialennuksen yhteydessä, katso lisätiedot kohdasta kausikortti