Kurssimaksut

Kurssimaksut

Kurssikohtaiset hinnat löydät ohjelmasta kunkin kurssin kohdalta

Kurssimaksut lv. 2020-2021

Kurssin pituus Kurssimaksu
1-5 h. 10 €
6-10 h. 15 €.
11-14 h. 20 €
15-25 h. 30 €
26-32 h. 35 €
33-42 h. 40 €
43-55 h. 45 €
56-80 h. 50 €

 

Syksyllä alkavan kevätkaudella jatkuvan kurssin kurssimaksu kattaa koko lukuvuoden kurssimaksun, eli kevätkaudella ei tule uutta kurssimaksua. Jos opiskelija aloittaa jo syksyllä alkaneen kurssin kevätkaudella, hinta määräytyy kevään tuntien mukaan yllä olevasta taulukosta.

Koronatilanteen vuoksi kotiin jaettavasta kansalaisopiston ohjelmasta poiketen kurssimaksujen maksuvaihtoehtona tänä lukuvuotena on vain laskutus.

Työvälineet, kirjat ym. opintomateriaalin opiskelijat kustantavat itse. Joillakin kursseilla tehdään yhteisiä materiaalihankintoja, joista opettaja perii maksun opiskelijoilta.

Muut maksut

Kausikortti 90 €.

Maksamalla kausikorttimaksun, voit opiskella lukuvuoden aikana niin monessa ryhmässä kuin haluat. Jos joillakin kursseilla kausikortti ei kelpaa, siitä mainitaan erikseen kyseisen kurssin kohdalla.

Kausikortin voit lunastaa netin kautta kohdasta kurssit -> nurmes -> kausikortti, kurssinro 000001 ma 24.8.2020 klo 19.00 alkaen. Puhelimitse 04010 45105, opiston toimistosta tai Hyvinvointipalveluista ti 25.8.2020 alkaen. Erillistä paperista kausikorttia ei tarvita, huomioimme kausikortin oppilasrekisteriimme, joten sitä ei myöskään tarvitse erikseen esittää opettajalle.

Koronatilanteen vuoksi kotiin jaettavasta kansalaisopiston ohjelmasta poiketen kurssimaksujen maksuvaihtoehtona tänä lukuvuotena on vain laskutus.

Jos päätät lunastaa kausikortin vasta myöhemmin lukukauden aikana, ja olet saanut laskun yksittäisten kurssien kurssimaksuista, maksa kuitenkin saadut kurssimaksut normaalisti. Lähetämme lisälaskun kurssimaksujen ja kausikortin erotuksesta.

Kausikortin lunastanut, ilmoittaudu vain niille kursseille, joille olet varmasti tulossa.

ePassi käy vain yksittäisiin kurssimaksuihin (musiikki, näyttämötaiteet, kuvataiteet, kulttuuri- ja kirjallisuus, tanssi ja liikunta) sekä senioreiden ePassi: (tanssi ja liikunta), eli ePassi ei käy kausikorttiin.

Perhekortti 120 €.

Maksamalla perhekorttimaksun, kaikki perheenjäsenet voivat opiskella lukuvuoden aikana niin monessa ryhmässä kuin haluaa. Jos joillakin kursseilla perhekortti ei kelpaa, siitä mainitaan erikseen kyseisen kurssin kohdalla.

Perhekortin voit lunastaa netin kautta kohdasta kurssit -> nurmes -> perhekortti, kurssinro 000002 ma 24.8.2020 klo 19.00 alkaen tai puhelimitse 04010 45105, opiston toimistosta tai Hyvinvointipalveluista ti 25.8.2020 alkaen. Lunasta perhekortit netissä kaikille perheenjäsenille erikseen. Erillistä paperista perhekorttia ei tarvita, huomioimme perhekortin  oppilasrekisteriimme, joten sitä ei myöskään tarvitse erikseen esittää opettajalle.

Koronatilanteen vuoksi kotiin jaettavasta kansalaisopiston ohjelmasta poiketen kurssimaksujen maksuvaihtoehtona tänä lukuvuotena on vain laskutus.

Jos päätät lunastaa perhekortit vasta myöhemmin lukukauden aikana, ja olet saanut laskun yksittäisten kurssien kurssimaksuista, maksa kuitenkin saadut kurssimaksut normaalisti. Lähetämme lisälaskun kurssimaksujen ja perhekortin erotuksesta.

Perhekortin lunastanut, ilmoittaudu vain niille kursseille, joille olet varmasti tulossa.

ePassi käy vain yksittäisiin kurssimaksuihin (musiikki, näyttämötaiteet, kuvataiteet, kulttuuri- ja kirjallisuus, tanssi ja liikunta) sekä senioreiden ePassi: (tanssi ja liikunta), eli ePassi ei käy perhekorttiin.

Erityisryhmien kurssit 10 €.