Navigation Menu

Tietoa Nurmeksesta / Hallinto / Kaupungin palvelukeskukset / Sivistyspalvelukeskus

Hyvinvointipalvelujen toimiala

Hyvinvointipalvelujen toimiala vastaa hyvinvointipalvelujen kokonaisuudesta ja vaikuttamistoimielinten toiminnasta. Hyvinvointipalvelujen johtoryhmä yhteensovittaa hyvinvointipalvelut-toimialan toimintaa.

Hyvinvointipalvelujen toimiala jakautuu neljään tulosalueeseen, jotka ovat opetus- ja koulutuspalvelut, varhaiskasvatuspalvelut, vapaa-aikapalvelut ja kulttuuripalvelut. Opetus- ja koulutuspalvelut tulosalueen tulosyksiköitä ovat: Kirkkokadun koulu, Porokylän koulu, Valtimon koulu, Nurmeksen lukio ja Ylä-Karjalan kansalaisopisto. Varhaiskasvatuspalveluihin kuuluvat varhaiskasvatuksen alue 1 ja varhaiskasvatuksen alue 2 -tulosyksiköt. Vapaa-aikapalvelujen tulosyksiköt ovat nuorisopalvelut ja liikuntapalvelut. Kulttuuripalveluissa on kolme tulosyksikköä: kulttuuritoimi, kirjastopalvelut ja museo.

Nurmeksen kaupungin hyvinvointipalvelujen toimisto virallinen sijaintipaikka on korkealla Kötsinmäen päällä, Nurmes-talossa. Saman katon alla ovat lisäksi mm. kaupunginkirjasto, Kötsin museo, Hannikaisen sali ja galleria Tyko. Myös Pielisen Karjalan musiikkiopiston Nurmeksen piste toimii samoissa tiloissa.

Kaupungin hyvinvointipalvelujen toimialan palveluihin voi tutustua tarkemmin Opetus- ja koulutus - sekä Kulttuuri- ja vapaa-aika -osioissa.

Hyvinvointipalvelujen yhteystiedot

Hyvinvointipalvelujen toimisto

Nurmes-talo Kötsintie 2 75500 Nurmes hyvinvointipalvelut(at)nurmes.fi

Avoinna ma-to 9-15, pe 9-14

Petri Moilanen hyvinvointijohtaja 04010 45101 petri.moilanen(at)nurmes.fi
Niina Taurovaara hallintosihteeri 04010 45104 niina.taurovaara(at)nurmes.fi
Elisa Ryhänen henkilöstö-ja taloussihteeri 04010 45103 elisa.ryhanen(at)nurmes.fi