Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen

Kursseille voit ilmoittautua netissä, puhelimitse tai henkilökohtaisesti ilmoittautumispäivinä hyvinvointipalveluissa ja tämän jälkeen opiston toimistolla.

Kansalaisopiston kurssit näet näet netistä tai kotiin jaetusta vuosiohjelmastamme

Internet ilmoittautumiseen pääset klikkaamalla tästä.

 

***********************

 

 

Ilmoittautuminen syyskaudella alkaville kursseille

 

INTERNETISSÄ kaikille syyskaudella alkaville kursseille

MAANANTAINA 24.8.2020 klo 19.00 alkaen.

 

************************

PUHELIMITSE 04010 45105 tai HYVINVOINTIPALVELUISSA, Kirkkokatu 14

Kursseille, joihin ei ole pakollista ennakkoilmoittautumista -> kurssin kohdalla on maininta: ilmoittautuminen alkaa, katso s. 4.

TIISTAINA 25.8.2020 klo 9.00 alkaen.

 

Kursseille, joihin vaaditaan pakollinen ennakkoilmoittautuminen -> kurssin kohdalla on maininta: "kurssille on ilmoittauduttava ennakkoon, katso tarkka aika sivulta 4."

KESKIVIIKKONA 26.8.2020 klo 9.00 alkaen (kädentaidot)

TORSTAINA 27.8.2020 klo 9.00 alkaen (musiikki, kuvataiteet, tanssi, muut taide- ja taitoaineet)

PERJANTAINA 28.8.2020 klo 9.00 alkaen (tietotekniikka, kotitalous, liikunta, terveys ja muut kurssit)

 

Ilmoittautuminen kevätkaudella alkaville kursseille

INTERNETISSÄ kaikille kevätkaudella alkaville kursseille

MAANANTAINA 7.12.2020 klo 19.00 alkaen.

 

PUHELIMITSE 04010 45105 tai HYVINVOINTIPALVELUISSA, Kirkkokatu 14 kaikille kevätkaudella alkaville kursseille

TIISTAINA 8.12.2020 klo 9.00 alkaen.

 

Mainitse kurssinumero ilmoittautuessasi!

 

Ennakkoilmoittautumista vaativille kursseille on varattu 2/3 paikoista netin kautta ja 1/3 puhelimella, opistolle tai Hyvinvointipalveluihin ilmoittautuville opiskelijoille. Kurssipaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Huom! Ennakkoilmoittautumista vaativille kursseille puhelinvastaajaan jätettyjä, tekstiviesti- tai sähköposti-ilmoittautumisia sekä ennen ennakkoilmoittautumisaikaa tulleita ilmoittautumisia EI oteta huomioon em. aikoina.

Kursseille voi ilmoittautua myös kesken lukukauden ilmoittautumisaikojen jälkeenkin.

HUOM! Netin kautta tai opiston toimistoon ilmoittautuneet eivät täytä kurssilla enää ilmoittautumislomaketta. Jos olet jo kerran ilmoittautunut netin kautta, älä ilmoittaudu uudelleen samalle kurssille puhelimitse. Syksyllä alkaneille ja keväällä jatkuville kursseille ei tarvitse ilmoittautua  uudelleen kevätkaudella.

 

Kurssipaikalla ilmoittautuminen

Kursseille, joihin ei vaadita ennakkoilmoittautumista, voi ilmoittautua kurssin opettajalle myös kurssipaikalla. Tällöin kaikilla kursseilla täytetään ilmoittautumislomake (paitsi maksuttomat yleisluennot) ENSIMMÄISELLÄ KERRALLA. Ilmoittautumislomake palautetaan kurssin opettajalle myös heti ENSIMMÄISELLÄ KERRALLA.  Kurssimaksu laskutetaan tämän ilmoittautumisen perusteella. Alle 16-v. ilmoittautumislomakkeen allekirjoittaa huoltaja. Keskeyttämisen vuoksi kurssimaksuja ei palauteta.

 

ENNAKKOILMOITTAUTUMISET NETISSÄ, PUHELIMITSE, OPISTOLLA JA KURSSIPAIKALLA OVAT SITOVIA, JA SEN PERUSTEELLA LASKUTAMME KURSSIMAKSUT.  (Myös yhden ja kahden kerran käynnit laskutetaan normaalisti koko kurssimaksun hinnalla).

 

Kurssipaikan peruminen

Kurssimaksut ovat perintäkelpoisia, mikäli mahdollista peruutusta ei ole tehty ennen kurssin alkua. Perumista ei voi tehdä opettajalle.

Kurssipaikan voi perua opiston toimistossa, netissä, puhelimitse, tekstiviestillä, puh. 04010 45105 tai sähköpostilla: kansalaisopisto@nurmes.fi.

Perumista ei voi tehdä opettajalle.

HUOM! Kausi- ja perhekortin lunastaneen on myös ilmoitettava kurssipaikan perumisesta.

Perumisella mahdollistat myös varasijalla olevan opiskelijan pääsyn kurssille.

 

Opintoseteliavustus

Opetusministeriö on myöntänyt Ylä-Karjalan kansalaisopistolle valtionavustusta opiskelijoiden tukemiseen lv:lle 2020-2021.

Opintoseteli on anottava opiskelijan itse, alennusta ei huomioida automaattisesti. Seteleitä on jaossa rajoitettu määrä.

 

Tukea voidaan myöntää

eläkeläisille – alle 63 vuotta

Oikeus eläkkeeseen on todistettava eläkekortilla opiston toimistolla. Valtimolainen opiskelija voi esittää eläkekortim myös kurssin opettajalle anottuaan ensin setelin opistolta.

 

senioreille -  yli 63 vuotta

Huom! Koska seteleitä on rajoitettu määrä, myös senioreiden on anottava opintoseteli opistolta itse, sitä ei huomioida automaattisesti. Henkilötunnuksesi perusteella kuulut senioriryhmään, joten sinun ei kuitenkaan tarvitse erikseen todistaa ikääsi.

 

työttömille

Todistus työttömyydestä on esitettävä opiston toimistolla. Valtimolainen opiskelija voi esittää todistuksen työttömyydestä myös kurssin opettajalle anottuaan ensin setelin opistolta.

 

opintosetelin lunastaminen:

* Opintosetelin voi anoa joko netissä, kurssinrolla 999001 eläkeläinen, 999002 seniori tai 999003 työtön ma 24.8.2020 klo 19.00 alkaen tai puh. 04010 45105, opiston toimistolla tai Hyvinvointipalveluissa ti 25.8.2020 alkaen.

* Opintoseteli on henkilökohtainen ja sitä ei voi antaa toiselle opiskelijalle. Seteli on voimassa lukuvuoden 2020-2021 ajan.

* Opintosetelin arvo on 10 euroa. Jos kurssimaksujen kokonaishinta ylittää 10 euroa, opiskelija maksaa ko. hintaerotuksen itse.

 

Kausikortin lunastaminen opintosetelialennuksen yhteydessä

*Jos haluat lunastaa opintosetelialennuksellisen kausikortin, kortin hinta on 80 euroa, ja sitä voi hakea netissä ma 24.8.2020 klo 19.00 alkaen. Netin kautta kausikortin voi lunastaa kohdasta kurssit -> Nurmes -> kausi- ja perhekortti kurssinumerolla 000001. Hae vielä lisäksi opintosetelialennus kurssinumerolla 999001, 999002 tai 999003.

*Opintosetelialennuksellisen kausikortin voi anoa myös puh. 04010 45105, opiston toimistolla tai Hyvinvointipalveluissa ti 25.8.2020 alkaen. Muista mainita opintosetelialennuksesta erikseen lunastaessasi kausikorttia.

*Opisto laskuttaa kausikortin, (Koronatilanteen vuoksi kotiin jaettavasta kansalaisopiston ohjelmasta poiketen kurssimaksujen maksuvaihtoehtona tänä lukuvuotena on vain laskutus.). Erillistä paperista kausikorttia ei tarvita, huomioimme alennetun kausikortin hinnan opintosetelirekisteriimme, joten sitä ei tarvitse myöskään esittää enää erikseen kurssin opettajalle.

*Perhekorttiin ei voi saada opintoseteliavustusta.