Navigation Menu

Навигационная цепочка

Palveluohjaus / yhdistykset / tilat ja välineet

Tilat ja välineet

Kaupunki vuokraa tai antaa avustuksena käyttöön toimitiloja yhdistyksille, toimintaryhmille ja yksityisille kuntalaisille. Toimijat vastaavat tilojen siisteydestä tai varusteluista itse.

Tiloja löytyy ympäri kaupunkia ja useat niistä on tehokkaassa käytössä. Tiloja voi kysellä läpi vuoden. Lisää tietoa tiloista täällä. Hyvinvointipalveluista saat varattua Nurmes-talon tiloja ja liikuntasaleja, mutta muut tilat varataan isännöinnistä (linkki edellä).

Lisäksi Nurmeksen kaupunki tukee yhdistysten toimintaa avustamalla toiminnan suunnittelussa, järjestämällä järjestöiltoja, kouluttamalla, välinelainauksella, kopiointipalvelulla ja arkistointipalveluilla (Kotiseutuarkisto). Kaupungilta voi saada valo- ja äänentoistopalveluja. Myös muita tukimuotoja voidaan kehitellä tarpeen mukaan! Lue lisää: Hannikaisen salin äänikalusto ja valokalusto.

Kaupunkilaiset voivat käydä lainaamassa erilaisia liikuntavälineitä maksutta vapaa-aikapalveluista. Lainattavissa on mm. lumikenkiä, kävelysauvat ja bocciapallot. Saat lisää tietoa vapaa-aikasihteeri Armi Laukkaselta p. 04010 45107 armi.laukkanen(at)nurmes.fi

Liikuntapaikkoja voi varata käyttöön hyvinvointipalveluista. Nurmeksen kaupungille on tulossa käyttöön Julius-järjestelmä liikuntapaikkavarausten tekoa varten. Lisätietoja antaa hyvinvointipalvelut(at)nurmes.fi p.04010 45103.

Yhdistyksillä on myös omia kokoustiloja, harrastuspaikkoja, kylätaloja, eräkämppiä ja juhlatiloja hallinnassaan. Monet yhdistykset tukevat toistensa toimintaa antamalla tilojaan muiden yhdistysten käyttöön jopa ilmaiseksi. Kysy lisää!

Tilat ja välineet / otsikko / museo

Nurmeksen museo

Museo / vuokrattavat tilat

Vuokrattavat tilat

Ikolan päärakennuksessa sijaitsevaa pirttiä voi varata myös yksityiskäyttöön. Ikolan rauhallinen maalaismiljöö tarjoaa hienot tilat vaikkapa perhejuhliin tai kokouksiin.

Ikolan pirttiin mahtuu noin 40 henkeä. Pirtissä on suuri pöytä ja seinustoja kiertävät tukevat penkit. Käytettävissä on myös keittiö ja kaksi wc-tilaa.

Käyttömaksu
10 € tunti
35 € vuorokausi

Tiedustelut numerosta 04010 45152

Palveluohjaus / tilat ja välineet / yhteystiedot

Yhteystiedot

Teija Simonen Yhteisökoordinaattori Nurmes-talo, Kötsintie 2 75500 Nurmes 04010 45723 teija.simonen(at)nurmes.fi

Yhdistysten ohjaaminen ja tuki

Niina Taurovaara hallintosihteeri, hyvinvointipalvelut Nurmes-talo, Kötsintie 2 75500 Nurmes 04010 45104 niina.taurovaara(at)nurmes.fi

Tilojen vuokraaminen ja varaaminen