Navigation Menu

Навигационная цепочка

Työ ja yrittäjyys / yrittäjäksi Nurmeksessa

Yrittäjäksi Nurmeksessa

Oletko sinä kiinnostunut yrittäjyydestä tai suunnitteletko yritystoiminnan aloittamista?

Katso Nurmeksen esittelyvideo tästä. Nurmes on kehittyvä yrittäjyyskaupunki, jonka logistinen sijainti on keskeinen Itä-Suomessa. Nurmeksen vetovoimaisuutta on terve talous, toimiva päätöksenteko, positiivinen ja yrittäjäystävällinen ilmapiiri. Me elämme metsästä, maataloudesta, elintarvikkeista, metallista ja monista hyvistä yrityksistämme.

Nurmeksessa on vapaita teollisuustontteja ja liiketiloja. Autamme sinua löytämään parhaat mahdolliset toimitilat.

Nurmeksen kaupunki ostaa elinkeinopalvelut Pielisen Karjalan kehittämiskeskus Oy:ltä  (PIKES), joka neuvoo alueen yrittäjiä ja yrittäjiksi aikovia yrityksen perustamis-, kehittämisasioissa, omistajainvaihdoksissa ja toimitilojen hankinnassa. Pikes Oy toteuttaa myös kehittämisprojekteja ja on mukana erilaisissa yritystoiminnan edistämishankkeissa.

Työ ja yrittäjyys / yrittäjyysteksti

Nurmes on lähes 500 rekisteröidyn yrityksen koti. Joukossa on niin pieniä kuin suuria, lähialueella, valtakunnallisesti ja jopa valtakunnan rajat toiminnallaan ja markkinoillaan ylittäviä yrityksiä.

Apua ja neuvontaa yrittäjälle saatavilla lisäksi myös mm. seuraavilta tahoilta:

TE-toimiston palvelut aloittavalle yrittäjälle

Yritys-Suomi.fi, yrityksen perustaminen

Nurmeksen Yrittäjät ry

Yrittäjäksi Pohjois-Karjalaan -video

Sijoitu Vihreän teollisuuden alueelle

Rohkeat investoinnit Vihreän teollisuuden alueelle luovat vahvan perustan metsäbiotalouden kasvuun Nurmes - Valtimo -alueella. Vihreän teollisuuden alue on Nurmeksessa toimiva resurssitehokas ja ekologiset arvot huomioonottava teollisuusalue. Nurmeksessa on vahva yhteishenki ja sitoutuminen yrityksiin. Katso yrittäjien kommentit ja teollisuusalueen esittely.

Linkki youtubeen, Yrittäjäksi Pielisen Karjalaan

Linkki youtubeen, Nurmes esittelyvideo

(linkki avautuu YouTube -videopalveluun)