Navigation Menu

Kasvatus ja koulutus/Perusopetus/Iltapäivätoiminta

Koululaisten iltapäivätoiminta

Nurmeksessa järjestetään yleisopetuksen 1-2 -luokkalaisille ja erityisen tuen oppilaille tarkoitettua iltapäivätoimintaa Porokylän, Kirkkokadun ja Valtimon kouluissa.  Iltapäivätoimintaa järjestetään vuoden jokaisena koulupäivänä klo 12.00 - 16.15 välisenä aikana.

Iltapäivätoiminta on ohjattua ja valvottua toimintaa, jonka suunnittelusta ja käytännön toteutuksesta vastaavat Nurmeksen kaupungin palkkaamat koulutetut koulunkäynninohjaajat.

Iltapäivätoimintaa varten tehdään kausisuunnitelmat, jotka Nurmeksen kaupungin hyvinvointilautakunta hyväksyy. Kausisuunnitelmien ohella tehdään viikko- ja päiväsuunnitelmia.

Iltapäiväkerhoissa on mahdollisuus askarrella, laulaa, leikkiä, liikkua ja tehdä monia muita hauskoja asioita. Toiminta ei ole koulumaista, vaikka se perustuukin samanlaisiin käyttäytymis- ja järjestyssääntöihin kuin koulujen toiminta. Iltapäiväkerhoissa on myös mahdollisuus valvottuun läksyjen tekemiseen. Iltapäiväkerhoissa tarjotaan joka päivä ravitseva välipala, joka sisältyy toiminnasta perittävään maksuun.

Iltapäivätoiminnan osallistumismaksu on 4 € / kerta. Maksut laskutetaan kuukausittain jälkikäteen siis osallistumispäivien mukaan. Maksuvapautus on mahdollista saada taloudellisin perustein. Maksun alentamisesta tai perimättä jättämisestä päättää hyvinvointijohtaja.

Iltapäivätoimintaan voi ilmoittautua Wilmassa olevalla lomakkeella.

Lisätietoja koulujen rehtoreilta.

Kasvatus ja koulutus / Iltapäivätoiminta /kuva

Kuvituskuva, jossa leikkiviä lapsia

Kasvatus ja koulutus / iltapäivätoiminta / koulujen osoitteet ja puhelinnumerot

Porokylän koulun iltapäiväkerho Mähköntie 19 75500 Nurmes 04010 45127
Kirkkokadun koulun iltapäiväkerho Kirkkokatu 15 75500 Nurmes 04010 45116
Valtimon koulun iltapäiväkerho Sepänkatu 8 75700 Valtimo 04010 41108