Navigation Menu

Yhteisökoordinaattori / yhdistykset / tilat ja välineet

Tilat ja välineet

Kaupunki vuokraa tai antaa avustuksena käyttöön toimitiloja yhdistyksille, toimintaryhmille ja yksityisille kuntalaisille. Toimijat vastaavat tilojen siisteydestä tai varusteluista itse.

Tiloja löytyy ympäri kaupunkia ja useat niistä on tehokkaassa käytössä. Tiloja voi kysellä läpi vuoden. Lisää tietoa tiloista täällä. Hyvinvointipalveluista saat varattua Nurmes-talon tiloja ja liikuntasaleja, mutta muut tilat varataan isännöinnistä (linkki edellä).

Lisäksi Nurmeksen kaupunki tukee yhdistysten toimintaa avustamalla toiminnan suunnittelussa, järjestämällä järjestöiltoja, kouluttamalla, välinelainauksella, kopiointipalvelulla ja arkistointipalveluilla (Kotiseutuarkisto). Kaupungilta voi saada valo- ja äänentoistopalveluja. Myös muita tukimuotoja voidaan kehitellä tarpeen mukaan! Lue lisää: Hannikaisen salin äänikalusto ja valokalusto.

Kaupunkilaiset voivat käydä lainaamassa erilaisia liikuntavälineitä maksutta vapaa-aikapalveluista. Lainattavissa on mm. lumikenkiä, kävelysauvat ja bocciapallot. Saat lisää tietoa vapaa-aikapalvelujen tulosaluepäälliköltä Armi Laukkaselta p. 04010 45107 armi.laukkanen(at)nurmes.fi.

Liikuntapaikkoja voi varata käyttöön hyvinvointipalveluista. Nurmeksen kaupungilla on käytössä Julius-varausjärjestelmä liikuntapaikkavarausten tekoa varten. Lisätietoja antaa hyvinvointipalvelut(at)nurmes.fi p.04010 45104.

Yhdistyksillä on myös omia kokoustiloja, harrastuspaikkoja, kylätaloja, eräkämppiä ja juhlatiloja hallinnassaan. Monet yhdistykset tukevat toistensa toimintaa antamalla tilojaan muiden yhdistysten käyttöön jopa ilmaiseksi. Kysy lisää!

Lisää tietoa tiloista Nurmeksen järjestö-kuntayhteistyön asiakirjasta.
 

Varattavat tilat

Nurmeksen kaupungilla on useita erilaisia kokoustiloja varattavissa ja moni niistä on yhdistysten käytössä maksutta.

Nurmes-talolla (kaikissa huoneissa on kokoustekniikka ja maksuton wifi):
- Kaikki mukaan -huone: yhdistysten kokoustila, maksuton, varaukset tilavarausjärjestelmästä, yhteisökoordinaattorilta tai hyvinvointipalveluista.
- Kirjaston monitoimitila: koulutus- ja harrastustila Nurmeksen kaupunginkirjaston tiloissa, maksuton, varaukset kirjaston neuvonnasta.
- Nurmesjärvi-kokoustila: yleinen kokous- ja koulutustila, hinnaston mukainen taksa, varaukset hyvinvointipalveluista.

Kuntalaisten talo:
-  Kokoushuone: yhdistysten kokoustila, löytyy kokoustekniikka, kahvin- ja vedenkeittimet, maksuton, varaukset tilavarausjärjestelmästä tai Kuntalaisten talon asiakaspalvelusta.
- Juhlasali: juhliin, konsertteihin, tapahtumiin, koulutuksiin, kevyeen liikuntaan jne. Löytyy kokoustekniikka, flyygeli. Varaukset tilavarausjärjestelmästä tai Kuntalaisten talon asiakaspalvelusta.
- Työhuone: lyhytaikaiseen käyttöön varattava työhuone. Varaukset Kuntalaisten talon asiakaspalvelusta.
- Nuokkari: erilaisiin tapahtumiin, kokouksiin, koulutuksiin ja harrastuksiin sopiva tila, jossa myös keittotila. Varaukset Kuntalaisten talon asiakaspalvelusta, josta voi tarvittaessa varata myös videotykin ja valkokankaan.
Vinkki: Kuntalaisten talolla kahvitukset voi järjestää itse tai tilata kahvila Kouffista (tapaamistupa(at)nare.fi).

Museo:
- Ikolan pirtti: tunnelmallinen tila erilaisille tilaisuuksille, hinnaston mukainen taksa. Varaukset museolta.
- Kötsin museon aula: erilaiset tilaisuudet, jotka liittyvät museon tarkoitukseen. Hinnaston mukainen taksa. Varaukset museolta.

Tilavarauskalenteri Nurmes-talo: Asio-varausjärjestelmä
Tilavarauskalenteri: Julius-varausjärjestelmä
- Voit luoda yhdistykselle omat tunnukset, joilla tilavarauksia voi tehdä ja muokata itse.
- Voit tarkastella vapaita aikoja myös niistä tiloista, joita et voi itse varata.

Yhteystiedot:
Hyvinvointipalvelut: hallintosihteeri Niina Taurovaara p. 04010 45104, niina.taurovaara(at)nurmes.fi
Kuntalaisten talon asiakaspalvelupiste: p. 04010 41001, kirjaamo(at)nurmes.fi
Yhteisökoordinaattori: p. 0401045723, juho.luostarinen(at)nurmes.fi
Kirjaston neuvonta: p. 04010 45108, kirjasto(at)nurmes.fi
Museo: museonjohtaja Meri-Anna Rossander p. 04010 45152, meri.rossander(at)nurmes.fi

Hinnastot: Taksat ja maksut - Nurmes

Tilat ja välineet / otsikko / museo

Nurmeksen museo

Museo / vuokrattavat tilat

Vuokrattavat tilat

Ikolan päärakennuksessa sijaitsevaa pirttiä voi varata myös yksityiskäyttöön. Ikolan rauhallinen maalaismiljöö tarjoaa hienot tilat vaikkapa perhejuhliin tai kokouksiin.

Ikolan pirttiin mahtuu noin 40 henkeä. Pirtissä on suuri pöytä ja seinustoja kiertävät tukevat penkit. Käytettävissä on myös keittiö ja kaksi wc-tilaa.

Käyttömaksu
10 € tunti
35 € vuorokausi

Tiedustelut numerosta 04010 45152

Ma. Yhteisökoordinaattori / tilat ja välineet / yhteystiedot

Yhteystiedot

Juho Luostarinen ma. yhteisökoordinaattori Nurmes-talo, Kötsintie 2 75500 Nurmes 04010 45723 juho.luostarinen(at)nurmes.fi

Yhdistysten ohjaaminen ja tuki

Niina Taurovaara hallintosihteeri, hyvinvointipalvelut Nurmes-talo, Kötsintie 2 75500 Nurmes 04010 45104 niina.taurovaara(at)nurmes.fi

Tilojen vuokraaminen ja varaaminen