Navigaatiovalikko

Asuminen ja ympäristö / vuokra-asunnot

Vuokra-asunnot

Kiinteistö Oy Nurmeksen vuokratalot

Kiinteistö Oy Nurmeksen vuokratalot on Nurmeksen kaupunginkonserniin kuuluva, kaupungin omistama, aravavuokrataloyhtiö. Yhtiön 18 eri kohteessa on yhteensä 362 asuntoa. Asunnoista 83 kpl on yksiöitä (1h + kk), 183 kaksioita (2h+k), 90 kolmioita (3h+k) ja 4h+k -asuntoja on kuusi kappaletta.

Kiinteistö Oy Nurmeksen vuokratalot ostaa isännöintipalvelut RTL-Isännöinti Oy:ltä. RTL-Isännöinti Oy hoitaa myös kaupungin suorassa omistuksessa olevien vuokra-asuntojen vuokraustoiminnan ja vuokravalvonnan.

Lue lisää Kiinteistö Oy Nurmeksen vuokratalojen verkkosivuilta.

Sivuilta löydät haettavien asuntojen lisäksi lisätietoa mm. seuraavista asioista:

Asunnon hakeminen

  • hakuohjeet
  • lomakkeet
  • valintaperusteet.

Sivuille on myös koottu paljon hyödyllistä yleistietoa ja ohjeita asukkaalle.

Muut vuokra-asunnot

Vuokra-asuntoja on tarjolla myös yksityisillä toimijoilla. Asuntoa etsivän kannattaa seurata lehti-ilmoittelua (Ylä-Karjala, Karjalainen) ja kauppojen ilmoitustauluja.Tutustua kannattaa myös muihin verkossa toimiviin vuokra-asunnonvälityspalveluihin (esim. tori.fi, vuokraovi.com). Joskus vapaista vuokra-asunnoista on ilmoituksia Facebookin ryhmissä mm. Nurmeksen torilla.

Vuokra-asuntoja voi tiedustella myös paikallisilta kiinteistönvälittäjiltä, mm.:

Kiinteistömaailma Nurmes

OP Kiinteistökeskus

Suomen Aula Lkv Oy

 

Opiskelija-asunnot

Riverialla on oppilasasuntoja myös Nurmeksessa asuntola " Pompannapissa". Asuntolassa asuminen on ilmaista perustutkintoa suorittaville opiskelijoille. Lue lisää.