Kasvatus ja koulutus / Kansalaisopisto / Ajankohtaista

Ajankohtaista kansalaisopistossa

 

Sisältöjulkaisija

Kansalaisopiston kaikki kurssit peruttu

Kansalaisopiston ryhmät eivät käynnisty ainakaan ennen 23.2. Tiedote asiasta myös kaupungin verkkosivuilla. 

Kansalaisopiston ennakkoilmoittautumiset kevätkauden kursseille

Kansalaisopiston kevätkaudella alkaville kursseille voi edelleen ilmoittautua netissä tai puh. 04010 45105.

Opintoseteleitä eläkeläisille (alle 63-vuotiaille), senioreille ja työttömille on jaossa kevätlukukauden uusille kursseille tai koko lukuvuoden kursseihin, joista laskutamme kevätkauden osuuden. Mikäli et hakenut seteliä syyslukukaudella, voit hakea setelin netissä (seteli on nimellä opintosetelianomus) tai puh. 0401045105. Seteli oikeuttaa 10 euron alennukseen kurssimaksusta tai kausikortista.

Kansalaisopiston kurssimaksujen maksuvaihtoehto lv. 2020-2021 ja laskutusajoista

Koronatilanteen vuoksi kotiin jaettavasta kansalaisopiston ohjelmasta poiketen kurssimaksujen maksuvaihtoehtona tänä lukuvuotena on VAIN LASKUTUS. Netti-ilmoittautumisen tai henkilökohtaisesti toimistoon ilmoittautumisen yhteydessä ei voi käyttää maksuvälineenä ePassia. Kansalaisopiston lähettämän laskun voi maksaa ePassin verkkomaksulla.

ePassi käy vain yksittäisiin kurssimaksuihin (musiikki, näyttämötaiteet, kuvataiteet, kulttuuri- ja kirjallisuus, tanssi ja liikunta) sekä senioreiden ePassi: (tanssi ja liikunta), eli ePassi ei käy kausi- eikä perhekorttiin.

Koko lukuvuoden kestävien kurssien syksyn kurssimaksut sekä kausi- ja perhekortit laskutetaan marraskuulla. Kevään kurssimaksut laskutetaan erikseen kevätkaudella. Lyhytkurssien kurssimaksut laskutetaan kuitenkin jo mahdollisesti aiemmin, riippuen kurssin ajasta.