Kasvatus ja koulutus / Kansalaisopisto / Ajankohtaista

Ajankohtaista kansalaisopistossa

 

Sisältöjulkaisija

Kansalaisopiston luonnonvärityöpaja -kurssille tarvitaan lisää ilmoittautuneita

Luonnonvärityöpaja (110438) la ja su 16.-17.11.2019 klo 10-17 Kirkkokadun koulun ts-lk:ssa, Kirkkokatu 15. Opettajana Leena Koivunen. Kurssimaksu 30 euroa. Kurssilla värjätään ja kuvioidaan lankoja ja kankaita kasvi- ja sienivärein kokeellisilla värimenetelmillä: kontaktivärjäyksellä, kylmävärjäyksellä ja kasviväripainannalla. Lisäksi on mahdollisuus kokeilla sinistä väriä tuottavaa indigovärjäystä. Kurssin materiaalimaksu (10 - 20 euroa) maksetaan käteisellä opettajalle. Huom! Kurssille vaaditaan etukäteisilmoittautuminen 31.10. mennessä. Ilmoittautuneille lähetetään etukäteen tarkempaa tietoa kurssilla tarvittavista materiaaleista ja tarvikkeista.

Kansalaisopiston kuntovatsatanssien ja itämaisen tanssin alkamisajat muuttuvat

Kuntovatsatanssi/kehonhuoltokurssien Nurmes ja Ylikylä sekä kuntovatsatanssi/itämainen tanssi, Valtimo -kurssin aloitusajat muuttuvat. Syyskauden tunnit on peruttu. Kevään tunneista ilmoitetaan marraskuun loppuun mennessä.

Riistakurssin ajat ovat varmistuneet

Riistakurssin kurssiajat ovat ke 6.11., 13.11., 20.11. ja 27.11. klo 17-20 Kirkkokadun yläkoulun opetuskeittiössä, Nurmeksenkatu 11. Opettajana Toni Helander. Kurssimaksu 30 e. + raaka-ainemaksu opettajalle. Kurssin sisältö: ilta 1, riistakastikkeet, ilta 2, riistalinnut, käsittely ja ruoanvalmistaminen, ilta 3, hirvi ja peura, ruoanvalmistaminen ja ilta 4, riistaillallinen. Huom. Ilmoita sähköpostiosoitteesi! Opettaja lähettää ennakkoon ilmoittautuneille kyselyn sähköpostilla, onko opiskelijan mahdollista tuoda omaa riistaa kurssille.