Kasvatus ja koulutus / Kansalaisopisto / Ajankohtaista

Ajankohtaista kansalaisopistossa

 

Asset Publisher

Kansalaisopiston vuosiohjelma ja jakeluajankohta

Kansalaisopiston vuosiohjelma jaetaan jokaiseen kotiin Nurmes-Valtimon pitäjän -alueella to 20.8.2020. Jos jostain syystä et saa vuosiohjelmaa, ohjelma on noudettavissa opiston toimistosta, Koulukatu 1, Hyvinvointipalveluista, Kirkkokatu 14 tai kirjastosta, Kauppatori 3, sekä Valtimon lähikirjastosta, Sepänkatu 6 tai seurakuntatalolta, Kunnantie 6. (Kaikki ilmaisjakelu on mainospostia, eli jos sinulla on mainoskielto, silloin ohjelmaa ei jaeta kotiisi).

Kansalaisopiston kurssimaksujen maksuvaihtoehdot

Kansalaisopiston kursseja voi maksaa hyvinvointipalvelujen toimistoon (Kirkkokatu 14) käteisellä, maksukortilla, ePassilla tai ottaa laskulle. Kansalaisopiston toimistoon (Koulukatu 1) voi maksaa käteisellä, ePassilla tai ottaa laskulle. Kansalaisopiston kausikortin voit lunastaa normaaliin tapaan joko laskulla, käteisellä tai maksukortilla (maksukortilla vain hyvinvointipalvelujen toimistolta).

Ylä-Karjalan kansalaisopisto liittyy ePassi toimijoihin 1.1.2020 alkaen.

Ylä-Karjalan kansalaisopisto liittyy ePassi toimijoihin 1.1.2020 alkaen.

Ylä-Karjalan kansalaisopisto on liittynyt valtakunnallisesti palvelevaan ePassi toimijaverkostoon. Vuoden 2020 alusta alkaen opiskelijat, joilla on käytössään ePassi voivat maksaa sillä Ylä-Karjalan kansalaisopiston tarjoamien kurssien kurssimaksuja.

ePassi maksuominaisuus on mahdollista kansalaisopiston liikuntakursseihin (jumpat, joogat, kehonhuolto, liikunta, zumba, venyttelyt, tanssi) sekä kulttuurikursseihin (musiikki, laulu, teatteri, näyttämötaiteet, kuvataiteet, kirjallisuus). Huom! Seniori ePassi käy liikunta- ja tanssikursseihin. Kurssin voi maksaa ePassilla jo ilmoittautumisen yhteydessä opintopalvelut.fi verkkopalvelussa tai maksun voi myös suorittaa hyvinvointipalveluiden toimistoon (arkisin klo 9-12, 13-15) Nurmeksen kaupungintalolla, 1. krs, Kirkkokatu 14 tai kansalaisopiston toimistoon (arkisin klo 9-12, 13-15) Nurmeksen Lukio, Koulukatu 1.

Lisätietoja: Tuula Arola, kansalaisopisto, toimistosihteeri, p. 04010 45105, tuula.arola@nurmes.fi tai Elisa Ryhänen, hyvinvointipalvelut, hallintosihteeri, p. 04010 45104, elisa.ryhanen@nurmes.fi