Kasvatus ja koulutus / Kansalaisopisto / Ajankohtaista

Ajankohtaista kansalaisopistossa

 

Sisältöjulkaisija

Kansalaisopiston ompelua päivällä ja käsityöpaja alkavat ohjelmasta poiketen ma 30.9.

Kansalaisopiston ompelua päivällä ja käsityöpaja alkavat ohjelmasta poiketen ma 30.9.

Petäiskylän kuntoliikunta alkaa ohjelmasta poiketen pe 27.9.

Petäiskylän kuntoliikunta alkaa ohjelmasta poiketen pe 27.9.

Kansalaisopiston kursseille tarvitaan lisää ilmoittautuneita

Seuraaville ennakkoilmoittautumista vaativille kursseille tarvitaan lisää ilmoittautuneita: pajutyöt, Höljäkkä, tietokone iloksi ja avuksi, leikittelyä laukuilla, mosaiikkityöt, sesonkiruokaa syksyn sadosta, farkkujen uusi elämä, puutyöt, vkl-kurssi aloittelijoille, neuleklubi, Valtimo, tietotekniikan perusteita, Aspa, Valtimo, pussukasta on moneksi ja älypuhelimet ja tabletit, alkeet.

Kansalaisopiston opintoseteleitä vielä jaossa

Opintoseteleitä työttömille ja eläkeläisille (alle 63 vuotiaille) on vielä jaossa. Esitä todistus työttömyydestä tai eläkekortti opiston toimistoon. Voit hakea setelin joko puhelimitse 04010 45105 tai netissä kurssinumerolla 999001 (eläkeläinen) tai 999003 (työtön). Seteli oikeuttaa 10 euron alennukseen kurssimaksusta.

Kansalaisopiston kuntovatsatanssien ja itämaisen tanssin alkamisajat muuttuvat

Kuntovatsatanssi/kehonhuoltokurssien Nurmes ja Ylikylä sekä kuntovatsatanssi/itämainen tanssi, Valtimo -kurssin aloitusajat muuttuvat. Kurssit pyritään pitämään loka-joulukuun aikana.

Syyskuun tunnit pidetään joulukuulla. Tarkemmat tiedot ilmoitetaan myöhemmin.

Riistakurssin ajat ovat varmistuneet

Riistakurssin kurssiajat ovat ke 6.11., 13.11., 20.11. ja 27.11. klo 17-20 Kirkkokadun yläkoulun opetuskeittiössä, Nurmeksenkatu 11. Opettajana Toni Helander. Kurssimaksu 30 e. + raaka-ainemaksu opettajalle. Kurssin sisältö: ilta 1, riistakastikkeet, ilta 2, riistalinnut, käsittely ja ruoanvalmistaminen, ilta 3, hirvi ja peura, ruoanvalmistaminen ja ilta 4, riistaillallinen. Huom. Ilmoita sähköpostiosoitteesi! Opettaja lähettää ennakkoon ilmoittautuneille kyselyn sähköpostilla, onko opiskelijan mahdollista tuoda omaa riistaa kurssille.