Navigaatiovalikko

Tietoa Nurmeksesta / Hallinto / Kaupungin palvelukeskukset / Keskushallinto

Kaupunginhallituksen toimiala

Nurmeksen kaupungin elinvoimapalvelujen kaupunginhallituksen toimiala vastaa erityisesti elinvoiman ja työllisyyden edistämisestä sekä strategisesta maankäytöstä. Se vastaa koko organisaation ja rajapintojen hallinnon, henkilöstön, talouden ja työllisyyden, sekä konserniohjauksen yhteensovittamisesta ja muista yleisistä toimintaedellytyksistä.

Kaupunginhallituksen toimialan tulosalueet ovat hallintopalvelut, ruokahuoltopalvelut ja Pielisen Karjalan maaseutupalvelut.

Hallintopalvelut

Hallintopalvelut huolehtii osaltaan mm. kaupunginhallituksen ja sen henkilöstöjaoston sekä kaupunginvaltuuston valmistelu- ja täytäntöönpanotehtävistä, yleishallinnosta, palkka- ja henkilöstöhallinnosta, keskitetyistä toimistopalveluista sekä vaaliasioista. Myös kaupungin markkinointia hallinnoidaan keskitetysti hallintopalvelujen kautta. Hallintopalveluista vastaa vs. hallintojohtaja Anne Korhonen.

Hallintopalveluissa on kirjaamo ja keskusarkisto, joista voi saada tietoja kaupunginhallitukselle lähetettyjen hakemusten, aloitteiden ja muiden vireillä olevien asioiden käsittelyvaiheista sekä suunnitelmista ja tehdyistä päätöksistä, myönnetyistä luvista ym. Arkisto palvelee myös tutkijoita, koululaisia, opiskelijoita ja sukututkijoita sekä yhdistyksiä tietojen hankkimisessa.

Kaupungin talousasioista vastaa talousjohtaja Jussi Sallinen.

Ruokahuoltopalvelut

Nurmeksen kaupungin ruokahuolto tuottaa ensiluokkaisia palveluja Nurmeksen kaupungin alueella ryhmäperhepäiväkodeille, päiväkodeille, kouluille, terveyskeskukseen ja Kyrölän palvelukeskukseen, asiakkaiden ikähaitari on siis vauvasta vaariin.

Lue lisää

Pielisen Karjalan maaseutupalvelut

Pielisen Karjalan maaseutupalvelun yhteistoiminta-alueeseen kuuluvat Lieksan ja Nurmeksen kaupungit sekä Valtimon kunta. Isäntäkuntana toimii Nurmeksen kaupunki.

Lue lisää

Kaupungintalon yhteystiedot

Nurmeksen kaupunki

Kaupungintalo Kirkkokatu 14 75500 Nurmes 04010 45000 (vaihde) kirjaamo(at)nurmes.fi

Avoinna ma-pe 9 - 15

Hallintopalvelujen yhteystiedot

Hallintopalvelut

Asko Saatsi kaupunginjohtaja 04010 45001 asko.saatsi(at)nurmes.fi
Riikka Boren hallintojohtaja 04010 45002 riikka.boren(at)nurmes.fi
Jussi Sallinen talousjohtaja 04010 45020 jussi.sallinen(at)nurmes.fi

hankinnat

Anne Korhonen muutosjohtaja 04010 45717 anne.korhonen(at)nurmes.fi
Paula Karjalainen johdon sihteeri 04010 45003 paula.karjalainen(at)nurmes.fi
Tanja Saarelainen vs. asianhallintapäällikkö 04010 45007 tanja.saarelainen(at)nurmes.fi

tietosuojavastaava

Hanna Koivuselkä vs. toimistosihteeri 04010 45010 hanna.koivuselka(at)nurmes.fi