Kasvatus ja koulutus / Kansalaisopisto / Ajankohtaista

Ajankohtaista Ylä-Karjalan kansalaisopistossa

 

Публикатор

Porokylän koulun salivuorot peruttu to 5.10. koulun oman käytön takia.

Porokylän koulun salivuorot peruttu to 5.10. koulun oman käytön takia.

Kansalaisopiston Riitta Mikkosen ryhmät

Riitta Mikkosen ryhmät on peruttu ti 3.10., ryhmät kokoontuvat sen jälkeen normaalisti joka viikko myös syyslomaviikolla ti 17.10.

Kansalaisopiston opintosetelialennus

Kansalaisopiston kurssimaksuun 10 euron alennus. Opintoseteleitä senioreille (yli 63 v.), työttömille ja eläkeläisille (alle 63-vuotiaille) on vielä runsaasti jaossa. Seteli oikeuttaa alennukseen syksyn kurssimaksusta tai kausikortista. Alennus huomioidaan, kun opiskelija on esittänyt opistolle eläkekortin tai todistuksen työttömyydestä. Yli 63-vuotiaiden ei tarvitse esittää todistusta. Voit hakea alennusta joko internetissä osoitteessa: https://uusi.opistopalvelut.fi/ylakarjala kohdasta kurssit -> kausi- ja perhekortti, opintosetelianomus, puhelimitse 04010 45105 tai opiston toimistosta.

Kansalaisopiston kursseille tarvitaan lisää ilmoittautuneita

Seuraaville ennakkoilmoittautumista vaativille kursseille tarvitaan lisää ilmoittautuneita: älypuhelimet ja tabletit, alkeet, Valtimon pitäjä.

Kansalaisopiston vuosiohjelma lv:lle 2023-2024

Kansalaisopiston vuosiohjelma on jaettu jokaiseen kotiin Nurmes-Valtimon pitäjän -alueella ke 16.8.2023 alkaen. Jos jostain syystä et saanut vuosiohjelmaa, ohjelma on noudettavissa opiston toimistosta, Kötsintie 2, Hyvinvointipalvelut, alakerta tai kirjastosta, Kötsintie 2 sekä Valtimon lähikirjastosta, Kunnantie 1 tai seurakuntatalolta, Kunnantie 6. (Kaikki ilmaisjakelu on mainospostia, eli jos sinulla on mainoskielto, silloin ohjelmaa ei jaeta kotiisi).

Kansalaisopiston ohjelma pdf:nä löytyy myös tästä

 

 

Linkki kansiin