Kasvatus ja koulutus / Kansalaisopisto / Ajankohtaista

Ajankohtaista kansalaisopistossa

 

Публикатор

Kansalaisopiston ikäihmisten kuntosaliryhmä

Ikäihmisten kuntosaliryhmä alkaa to 7.10. klo 10.15-11.00 Kunto-Kastellissa. Huom! kurssi alkaa 15 min. myöh. mitä alun perin suunniteltiin. Kokoontumiskerrat ovat 7.10., 14.10., 28.10., 4.11., 11.11., 18.11., 25.11., 2.12. Opettajana Minna Kuittinen. Enintään 32 opiskelijaa. Kurssimaksu 10 euroa.

Kansalaisopiston kursseille tarvitaan lisää ilmoittautuneita

Seuraaville ennakkoilmoittautumista vaativille kursseille tarvitaan lisää ilmoittautuneita: ruokakurssi, 1. ryhmä, perinteinen räsynukke, mollamaija, ruokakurssi, 2. ryhmä, maalausta kankaan kahden puolen ja jokamiehen sähkötekniikkaa.

Kansalaisopiston opintoseteleitä on vielä tarjolla opiskelijoille

Kansalaisopiston opintoseteleitä senioreille, työttömille ja eläkeläisille (alle 63 vuotiaille) on vielä jaossa. Voit hakea setelin joko puhelimitse 04010 45105 tai netissä. Seteli oikeuttaa 10 euron alennukseen syksyn kurssimaksusta tai kausikortista.

Ajankohtaista koronasta

Ajankohtaista koronasta: https://www.nurmes.fi/korona

Lue lisäksi ohjeistuksesta: Vapaan sivistystyön koulutuksen toteuttaminen 1.8.2021 alkaen (Opetushallitus) ->https://www.oph.fi/fi/koulutus-ja-tutkinnot/varautuminen-koronatilanteen-jatkumiseen-vapaassa-sivistystyossa-182021

Huolehdithan omalta osaltasi koronaviruksen leviämistä ehkäisevistä toimista:

• mikäli sinulla on flunssan oireita, älä osallistu kurssikerralle

• opetusjärjestelyissä huomioidaan turvavälit ja hygieniaohjeet

• oppituntien osallistujamaksimit on mitoitettu tilan mukaan

• huolehdi hyvästä käsihygieniasta. Jos käsienpesumahdollisuutta ei ole, käytetään käsidesiä

• tunneilla käytetään pääsääntöisesti omia opetusvälineitä. Mikäli opetuksessa käytetään yhteisiä välineitä, ne puhdistetaan jokaisen käyttäjän välissä ja vähintään oppituntien välissä.

Kansalaisopiston Itämainen tanssi, vkl-kurssin aika muuttuu

Itämainen tanssi, vkl-kurssi. Kurssi kokoontuu ohjelmasta poiketen la 23.10. ja la 30.10. klo 10.30-14.30 Nurmes-talon Palanderin salissa, Kötsintie 2.

Opettajana Zahra Mujunen.

Kansalaisopiston kurssimaksujen maksuvaihtoehto

Kurssimaksujen maksuvaihtoehto lv. 2021-2022. Koronatilanteesta johtuen  maksuvaihtoehtona on vain laskutus. Koko lukuvuoden kestävistä kursseista, sekä kausi- ja perhekorteista laskutetaan syyslukukaudella puolet ja kevätlukukaudella puolet. ePassia voi käyttää maksuvälineenä, kun opiskelija on saanut laskun opistolta kirjautumalla ePassi-käyttöjärjestelmään, tai tekstiviestillä. (Kurssimaksua ei tule maksaa ePassilla ilmoittautumisen yhteydessä.)

 

 

Ylä-Karjalan kansalaisopiston toimisto Nurmes-talolla

Kansalaisopiston toimisto palvelee asiakkaita Nurmes-talolla osoitteessa Kötsintie 2, Hyvinvointipalveluiden toimisto, alakerta. Toimisto avoinna ma-pe klo 9-12 ja 13-15.