Navigation Menu

Perhekeskus / kansikuva

Pohjois-Karjalan perhekeskusverkoston logo

Навигационная цепочка

Yhteisökoodinaattori / perhekeskus / esittely

Perhekeskus - Lasten, nuorten ja perheiden palvelut

Tutustu Nurmeksen perhekeskusoppaaseen tästä linkistä (pdf-tiedosto, avautuu uuteen ikkunaan). Oppaassa on perhekeskuksen palvelut, yhteystiedot ja muuta infoa. Opas on tarkoitettu perheille, läheisille ja ammattilaisille.

Perheille suunnatut palvelut on koottu yhteen. Kuvaa klikkaamalla aukeaa pdf-tiedosto, jonka avulla voit hahmottaa, mitä tukea on tarjolla.

Mikä on perhekeskus, mitä palveluja on perheille Nurmeksessa? Kurkkaa Nurmeksen perhekeskuksen esittely tästä ja maakunnallisen perhekeskustyön esittely tästä linkistä. (Avautuvat uuteen ikkunaan.)

Nurmeksen perhekeskus on verkosto, joka toimii perheiden hyväksi. Verkostoon kuuluu kaupungin järjestämät palvelut (mm. koulut, varhaiskasvatus, kirjasto), nuorisotyö, Pohjois-Karjalan hyvinvointialueen järjestämät palvelut (mm. neuvola, varhainen tuki, lastensuojelu), seurakunnat, järjestöt (mm. MLL:t, Pielisen 4H -yhdistys, Partio) ja muut toimijat. Nurmeksessa toimivien tahojen lisäksi verkostossa on mukana myös maakunnallisia toimijoita (mm. Perheperustaisen kuntoutuksen kehittämiskeskus). Nurmeksessa perhekeskuksen kohtaamispaikkana toimii avoin päiväkoti, mutta myös Nurmeksen MLL:n ja Valtimon MLL:n perhekahvilat sekä seurakunnan perhekerhot ja Puuhapirtit sekä Hyvärilän nuorisotyön nuorisotilat.

Harrastusvihko tutustuttavissa sähköisesti.

Perhepalvelut Facebookissa.

Varhaiskasvatukseen hakeminen -infotilaisuuden diat (2023).

 

Lapsen, nuoren ja perheen hyvinvointi koostuu monesta asiasta ja jokaisella yksilöllä ja perheellä on omat kokemukset ja tarpeet elämässään. Kaikki myös tarvitsevat erilaisia palveluja elämänsä aikana enemmän tai vähemmän, mutta palvelut järjestetään monien tahojen toimesta. Joskus perheen on vaikeaa hahmottaa, mistä hakea neuvoa mihinkin asiaan.

Näille sivuille on koottu tietoa ja linkkejä Nurmeksen lapsiperheille palveluista, joita perheille on tarjolla.

Perhekeskus kalenteri