Navigaatiovalikko

Avoin päiväkoti / Kansikuva

Avoin päiväkoti / esittely

Avoin päiväkoti

Avoin päiväkoti sijaitsee osoitteessa Karjalankatu 1 A. Samoissa tiloissa toimii iltapäiväkerho. Rakennus on Karjalankadun puolella, sisäänkäynti sisäpihalta. Pysäköinti kadunvarressa.
 
Avoin päiväkoti on avoinna ma-ke ja pe klo 9-12. Torstaisin avoin päiväkoti on avoinna vain perhepäivähoitajille hoitolapsineen.
 
 

Viikko-ohjelma julkaistaan aina edellisen viikon lopulla. Maanantaisin, tiistaisin ja keskiviikkoisin vaihtuvaa ohjelmaa (musiikkia, askartelua, satuhetkiä, loruja ym.). Torstaisin avoin päiväkoti järjestää toimintaa perhepäivähoitajille. Perjantaisin pyrimme pitämään liikunta- tai ulkoilupäivää (leikkipuistotreffit, PielisAreena, retket ym.).

Avoimen päiväkodin viikon 21ohjelma avautuu tästä.

Aamukahvit ja asiaa -tilaisuudet kerran kuussa. Katso ohjelma täältä (Pohjois-Karjalan tapahtumakalenteri).

 

Heissan !

Viikolla 21

23.5 Nurmeksen Martat tulevat tekemään ja neuvomaan raasteiden

tekoa ja myös maistiaisia on luvassa. 

Ke 25.5 mennään Hyvärilään Riihikodan takana olevaan leikkipuistoon 

leikkimään ja nauttimaan tulevasta kesästä!

Perjantaina 26.5 Pielis-Areenalla kevään viimeinen jumppa 

Mantan ohjaamana !

Tervetuloa mukaan toimintaan! 

Anneli ja Merja

Infoa

  • Voi tulla ja lähteä oman aikataulun mukaan.
  • Alle kouluikäisille suunnattu palvelu, jonne lapset voivat tulla tutun aikuisen (vanhempi, isovanhempi, kummi jne.) kanssa.
  • Ei ennakkoilmoittautumista, voi tulla minä päivänä vain haluaa.
  • Maksuton.
  • Hyvä ottaa omia eväitä mukaan jos tarve, tiloissa jääkaappi ja mikroaaltouuni käytössä.
  • Yleensä klo 10 alkaa vapaaehtoista ohjattua toimintaa, ennen sitä ja sen jälkeen vapaata leikkiä tiloissa. Ollaan enimmäkseen sisätiloissa.
  • Ilmoituksia ja tietoa Facebookissa (Avoinpäiväkoti, Nurmes fb-sivuilla, Nurmeksen perhepalvelut fb-sivulla), Instagramissa(@nurmesavoinpaivakoti) sekä kaupungin sivuilla.
  • Tulossa teemapäiviä ja tilaisuuksia yhteistyökumppaneiden kanssa, mm. neuvola, kirjasto, Martat. Avoin päiväkoti toimii lapsiperheiden kohtaamispaikkana.

Mahdollisuus jättää lapsi hetkeksi hoitoon

Avoin päiväkoti tarjoaa nurmeslaisille perheille mahdollisuuden jättää lapsi vähäksi aikaa hoitoon (1-2 tuntia/päivä). (Huom. ei torstaisin!)

Ennen hoitoon tuloa perheen tulee käydä avoimessa päiväkodissa tutustumassa sekä täyttää alkutietolomake, jossa kysytään esim. lapsen mahdolliset allergiat ym. huomioitavat asiat, jotta hoitoon voi jäädä ilman vanhempia.

Hoidossa oleminen on maksutonta ja ilmoittautuminen täytyy tehdä viimeistään hoitoa edeltävänä päivänä klo.12.30 mennessä.

Ilmoittaa voi avoimen päiväkodin puhelimeen: puh.050 436 2280, klo.8-12.30 välillä. Mieluusti ilmoittautumiset klo.8-9 tai klo.12-12.30, jotta henkilökunnan ei tarvitsisi olla puhelimella avoimen päiväkodin toiminnan aikana.

Hoitoon otetaan 8 ensimmäistä lasta/päivä ilmoittautumisjärjestyksessä. Seuraamme myös jonkin verran sitä, että hoidossa eivät olisi usein samat lapset, vaan että kaikilla on tasapuolisesti mahdollisuus käyttää palvelua.

Toiminta

Tavoitteena/toiveena toiminnassa: toimitaan yhdessä vanhempien kanssa tukien vanhemmuutta sekä mahdollistaen vertaistuen. Toimintaamme määrittää myös valtakunnallinen LAPE-muutosohjelma.

”TEEMME YHDESSÄ LASTEN, NUORTEN JA PERHEIDEN HYVÄÄ ARKEA.” (LAPE)

Avoin Päiväkoti

Avoin päiväkoti

Avoin päiväkoti

Avoin päiväkoti Karjalankatu 1A 75500 Nurmes 0504362280 avoinpaivakoti(at)nurmes.fi

Avoinna ma-ke, pe klo 9-12 (to perhepäivähoitajien päivä)