Navigaatiovalikko

Daisy - asiointipalvelu

Daisy - asiointipalvelu

Varhaiskasvatuksen sähköisen Daisy - asiointipalvelun avulla huoltajat voivat mm. hakea varhaiskasvatuspaikkaa, ilmoittaa lapsen esiopetukseen, toimittaa tuloselvitykset ja varata lapselle hoitoajat.

eDaisyyn (mm. varhaiskasvatushakemus, esiopetusilmoitus, tuloselvitykset, muutosilmoitukset, sijoitus- ja maksupäätökset, huoltajan suostumus tulorekisterin käyttöön) kirjaudutaan aina Suomi.fi-palvelun kautta vahvalla tunnistautumisella eli joko pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella.

DaisyFamily on mobiililaitteille suunniteltu sovellus päivittäiseen asiointiin huoltajien ja varhaiskasvatuksen välillä.

DaisyFamilyyn (mm. lapsen hoitoaikojen ja poissaolojen ilmoittaminen, päivittäinen yhteydenpito, viestit, huoltajan suostumus tulorekisterin käyttöön) kirjaudutaan joko vahvalla tunnistautumisella eli joko pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella tai sinulle luodulla käyttäjätunnuksella ja salasanalla.

Daisy asiointiohjeet

Ohje DaisyFamilyn Android-sovelluksen asennukseen ja käynnistykseen

DaisyFamilyn ohje

DaisyFamilyn pikaohje

DaisyFamilyn hoitoaikakalenterin ohje huoltajille (hoitoaikavaraukset)

DaisyFamilyn viestintäohje


Hoitoaikojen varausaikataulu 30.10.2023 - 1.12.2024

 

Tiedote huoltajille varhaiskasvatuksen tietovarannosta (Varda) / varhaiskasvatuksen piiriin kuuluvat lapset ja huoltajat