Navigation Menu

Tietoa Nurmeksesta / Yleisesittely / Viestintä / Mainokset ja tapahtumat

 Juhlavuoden markkinointitoimenpiteitä


Vuosi 2024 on Nurmeksen kaupungin 50-vuotisjuhlavuosi. Juhlavuoden juhlinta aloitettiin 31.12.2023 uuden vuoden juhlalla ja juhlintaa jatketaan koko vuosi erilaisilla ohjelmilla. Nurmesta tuodaan esille monin tavoin mediassa, messuilla ja muissa tapahtumissa. Nurmeksen kaupunki on ollut perinteisesti mukana eri tapahtumissa mm. Pielisen Messuilla, toripäivillä, Potakkajuhlilla ja Valtimon Kesäpäivillä.

Maaseutuparlamentti, Suomen suurin ideafestivaali, pidetään Nurmeksessa 26.-29.9.2024 Nurmeksessa Hyvärilä-Bomba alueella. Olemme aloittaneet yhdessä Maa- ja metsätalousministeriön kanssa tapahtuman järjestelyn. Alueelliseen ja paikalliseen työryhmään kutsutaan järjestöjen ja yhdistysten edustajia suunnittelemaan tapahtumaa.

Vuoden 2023 tärkeimpiä markkinointitoimenpiteitä ovat työvoiman houkuttelu avoimiin työpaikkoihin siten, että  avoimet työpaikat saadaan täytettyä.  Panostetaan asuin- ja yritystonttien markkinointiin. Olemme Kuopiossa Rakenna ja Asu messuilla 24.-25.2.2024 esittelemässä asumista, yrittäjyyttä ja kaupungin vapaita tontteja.

Nurmeksen kaupungin oma tiedotuslehti Mökkiposti julkaistaan kesäkuussa tänä vuonna sähköisesti kaupungin nettisivuilla ja Ylä-Karjalan kesälehden välissä. Lisäksi markkinoimme kaupunkiamme myös muissa lehdissä, mainoksemme on mm. vuoden 2024 Rakenna, remontoi & sisusta EXTRA- lehdessä, Karjalaisessa ja paikallislehdissä.

Toimitamme sähköistä uutiskirjettä, jossa kerromme tuoreet uutiset Nurmeksen kaupungilta.

 

Kesän 2022 aikana tehtiin video kaupallisena yhteistyönä Poikkea polulta -ryhmän kanssa. Videolla kaksi paluumuuttaja Katjaa kertoo etätyöstä ja elämästä paikkakunnalla. Voit katsoa videon tästä (avautuu uuteen ikkunaan Youtube-sivustolle).

 

Uutiskirje

Nurmeksen kaupungin uutiskirje

Haluatko saada tuoreimmat kuulumiset Nurmeksen kaupungilta suoraan sähköpostiisi?

Keräämme sinulta sähköpostiosoitteesi. Uutiskirjeen tilauksen voi päättää koska tahansa jokaisen kirjeen lopussa olevasta linkistä.

 

 

Tietoa Nurmeksesta / Yleisesittely / Viestintä / Mainokset ja tapahtumat / mainokset

Viestintä / graafinen ilme / yhteystiedot

Lisätietoa, logot, vaakunat ym.

Paula Karjalainen johdon sihteeri paula.karjalainen@nurmes.fi