Navigation Menu

Tietoa Nurmeksesta / Yleisesittely / Viestintä / Mainokset ja tapahtumat

Markkinointitoimenpiteitä


Nurmesta tuodaan esille monin tavoin mediassa, messuilla ja muissa tapahtumissa. Nurmeksen kaupunki on ollut perinteisesti mukana eri tapahtumissa mm. Pielisen Messuilla, toripäivillä, Potakkajuhlilla ja Valtimon Kesäpäivillä. Nurmeksen kaupunki on mukana 28.6.2021 torilla Iltatori 30-vuotta tapahtumassa.

Markkinoimme Nurmesta Maaseutuparlamentti 2024 pitopaikkana, maaseutuparlamentti on Kurikassa 28.-30.9 2021 virtuaalisena. Seuraa Kurikan maaseutuparlamenttia virtuaalisesti www.maaseutuparlamentti.fi. Nurmes ottaa viestikapulan vastaan 30.9.2021. Viestikapulaa vastaanottamaan Kurikkaan menee kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Matti Kämäräinen, kaupunginhallituksen puheenjohtaja Hannu Pääkkönen. Pikesin hallituksen puheenjohtaja Pasi Korhonen, kaupunginjohtaja Asko Saatsi ja Pikesin toimitusjohtaja Minna Heikkinen.

Vuoden 2021 tärkeimpiä markkinointitoimenpiteitä ovat työvoiman houkuttelu avoimiin työpaikkoihin siten, että Nurmes on edelleen muuttovoittokunta. Vihreän energian teollisuusalueelle syntyy useita työpaikkoja. Yhteisöpihan tontille aloitetaan rakentamaan oppilasasuntolaa.

Nurmeksen kaupungin oma tiedotuslehti Mökkiposti julkaistaan kesäkuussa Ylä-Karjala lehden mukana ja se on postitetaan kaikille mökkiläisille sekä Nurmeksesta viimeisen 10 vuoden aikana poismuuttaneille. Lisäksi markkinoimme kaupunkiamme myös muissa lehdissä.

 

Tietoa Nurmeksesta / Yleisesittely / Viestintä / Mainokset ja tapahtumat / mainokset

Nurmeksen kaupungin painetut kesälehdet:

(pdf-tiedostoja, avautuvat uuteen ikkunaan)

Mökkiposti 2021

Mökkiposti 2020

Mökkiposti 2019

Mökkiposti 2018

Mökkiposti 2017

Mökkiposti 2016

Mökkiposti 2015

Mökkiposti 2014

 

Viestintä / graafinen ilme / yhteystiedot

Lisätietoa, logot, vaakunat ym.

Paula Karjalainen johdon sihteeri paula.karjalainen@nurmes.fi