Navigaatiovalikko

Tietoa Nurmeksesta / Yleisesittely / Viestintä / Mainokset ja tapahtumat

Markkinointitoimenpiteitä


Nurmesta tuodaan esille monin tavoin mediassa, messuilla ja muissa tapahtumissa. Nurmeksen kaupunki on ollut perinteisesti mukana eri tapahtumissa mm. Pielisen Messuilla, sataman tapahtumassa ja Potakkajuhlilla. Nurmeksen kaupunki järjestää iltatorin 13.8.2018.

Vuoden 2018 tärkeimpiä markkinointitoimenpiteitä ovat työvoiman houkuttelu avoimiin työpaikkoihin siten, että Nurmes on muuttovoittokunta. Vihreän energian teollisuusalueelle syntyy useita työpaikkoja. Yhteisöpihan tontille on valmistunut uusi Pikku-Kaarlen päiväkoti, joka otettiin käyttöön elokuussa 2018. Puukerrostalon suunnittelu tontille jatkuu.

Nurmeksen kaupungin oma tiedotuslehti Mökkiposti on julkaistu kesäkuussa Ylä-Karjala lehden mukana ja se on postitettu kaikille mökkiläisille. Huhtikuussa julkaistiin paluumuutto teemalla Ylä-Karjala lehti, joka postitettiin vuosina 2006 - 2017 Nurmeksesta ja Valtimolta poismuuttaneille sekä mökkiläisille. Karjalainen julkaisi Kägi-lehden mukana Maailman karjalaiset - kuntaliitteen, jossa Nurmes on myös mukana. Lisäksi markkinoimme kaupunkiamme myös muissa lehdissä.

 

Tietoa Nurmeksesta / Yleisesittely / Viestintä / Mainokset ja tapahtumat / mainokset

Viestintä / graafinen ilme / yhteystiedot

Lisätietoa, logot, vaakunat ym.

Paula Karjalainen johdon sihteeri paula.karjalainen@nurmes.fi