Navigaatiovalikko

Tietoa Nurmeksesta / Yleisesittely / Viestintä / Mainokset ja tapahtumat

Markkinointitoimenpiteitä


Nurmesta tuodaan esille monin tavoin mediassa, messuilla ja muissa tapahtumissa. Nurmeksen kaupunki on ollut perinteisesti mukana eri tapahtumissa mm. Pielisen Messuilla, toripäivillä, Potakkajuhlilla ja Valtimon Kesäpäivillä.

Alkuvuoden markkinointitoimenpide oli Ystävänpäiväkortin lähettäminen Nurmeksesta muuttaneille. Markkinointitoimenpide toteutettiin yhdessä Postin kanssa. Nurmeksen kaupunki lähetti Nurmeksesta ja Valtimon pitäjästä 1- 30 vuoden aikana poismuuttaneille ystävänpäiväkortin. Kortteja lähetettiin 5467 kappaletta. Kortin on suunnitellut nurmeslainen taiteilija Riikka Muikku. Kortti on Nurmeksen kaupungin markkinointitoimenpide, jolla lähestytään Nurmeksesta poismuuttaneita. Kortilla halutaan ilahduttaa entisiä nurmeslaisia ja tavoittaa potentiaalisia Nurmekseen muuttajia. 

Olemme saaneet kortista paljon postitiivistä palautetta ja kiitosta saajilta.

Facebooksita lainattua:

” Tampereellekin tuli ystävänpäivän kortti. Lämmin kiitos! Ilahdutti suuresti. Lapsuuden ja nuoruuden kaupunki säilyy sydämessä aina rakkaana.

” Myös Kouvolaan löysi tämä ihana tervehdys. Kiitos Nurmeksen kaupunki – tuli hyvä ja lämpöinen mieli”

 

Vuoden 2022 tärkeimpiä markkinointitoimenpiteitä ovat työvoiman houkuttelu avoimiin työpaikkoihin siten, että  avoimet työpaikat saadaan täytettyä ja Nurmes olisi edelleen muuttovoittokunta. Vihreän energian teollisuusalueelle syntyy useita työpaikkoja. Yhteisöpihan tontille valmistuu oppilasasuntola kesällä 2022.

Nurmeksen kaupungin oma tiedotuslehti Mökkiposti julkaistaan kesäkuussa tänä vuonna sähköisesti kaupungin nettisivuilla. Lisäksi markkinoimme kaupunkiamme myös muissa lehdissä, mainoksemme on mm. vuoden 2022 Rakenna, remontoi & sisusta EXTRA- lehdessä. Julkaisu on jaossa Naantalin asuntomessuilla 15.7.-14.8.2022 sekä digitaalisesti osoitteessa www.kodinrakentajaninfo.fi , sekä Kuopio-Tahko Kesäopas 2022 lehdessä, Karjalaisessa ja paikallislehdissä.

Kesän aikana tehtiin video kaupallisena yhteistyönä Poikkea poltulta ryhmän kanssa. Videolla kaksi paluumuuttaja Katjaa kertoo etätyöstä ja elämästä paikkakunnalla. Linkki videoon.

https://www.youtube.com/watch?v=ewma9BuRaIc

 

Vuoden 2022 markkinointitoimenpide on sähköisen uutiskirjeen käyttöönotto Nurmeksen kaupungilla. Ensimmäinen uutiskirje läksi tilaajille 29.4.2022. Uutiskirjeiden aiheina ovat ajankohtaiset kuulumiset kaupungilta. Tilaa uutiskirje omaan sähköpostiisi.

Markkinoimme Nurmesta Maaseutuparlamentti 2024 pitopaikkana. Maaseutuparlamentti järjestetään Hyvärilä-Bomba alueella syksyllä 2024. Olemme jo aloittaneet Maaseutuparlamentin suunnittelun yhdessä Maa- ja metsätalousministeriön kanssa.

 

Uutiskirje

Nurmeksen kaupungin uutiskirje

Haluatko saada tuoreimmat kuulumiset Nurmeksen kaupungilta suoraan sähköpostiisi?

Keräämme sinulta sähköpostiosoitteesi. Uutiskirjeen tilauksen voi päättää koska tahansa jokaisen kirjeen lopussa olevasta linkistä.

 

 

Tietoa Nurmeksesta / Yleisesittely / Viestintä / Mainokset ja tapahtumat / mainokset

Nurmeksen kaupungin painetut kesälehdet:

(pdf-tiedostoja, avautuvat uuteen ikkunaan)

Mökkiposti 2022

Mökkiposti 2021

Mökkiposti 2020

Mökkiposti 2019

Mökkiposti 2018

Mökkiposti 2017

Mökkiposti 2016

Mökkiposti 2015

Mökkiposti 2014

 

Viestintä / graafinen ilme / yhteystiedot

Lisätietoa, logot, vaakunat ym.

Paula Karjalainen johdon sihteeri paula.karjalainen@nurmes.fi