Navigaatiovalikko

Tietoa Nurmeksesta / Yleisesittely / Viestintä / Mainokset ja tapahtumat

Markkinointitoimenpiteitä


Nurmesta tuodaan esille monin tavoin mediassa, messuilla ja muissa tapahtumissa. Nurmeksen kaupunki on ollut perinteisesti mukana eri tapahtumissa mm. Pielisen Messuilla, toripäivillä, Potakkajuhlilla ja Valtimon Kesäpäivillä. Loppuvuoden 2022 markkinointitoimenpide oli joulukortin lähettäminen Nurmeksesta muuttaneille.

Vuoden 2023 tärkeimpiä markkinointitoimenpiteitä ovat työvoiman houkuttelu avoimiin työpaikkoihin siten, että  avoimet työpaikat saadaan täytettyä.  Panostetaan asuin- ja yritystonttien markkinointiin. Olemme Kuopiossa Rakenna ja Asu messuilla 25.-26.2.2023 esittelemässä kaupungin monia etuuksia mm. Nurmeksesta ensimmäisen asunnon ostavan avustusta. 

Graafisen ilmeen päivittäminen aloitetaan myös vuoden 2023 alkupuolella. Järjestämme slogan-kilpailun ja päivitämme tienvarsikyltit. 

Nurmeksen kaupungin oma tiedotuslehti Mökkiposti julkaistaan kesäkuussa tänä vuonna sähköisesti kaupungin nettisivuilla. Lisäksi markkinoimme kaupunkiamme myös muissa lehdissä, mainoksemme on mm. vuoden 2023 Rakenna, remontoi & sisusta EXTRA- lehdessä sekä Kuopio-Tahko Talviopas 2023 lehdessä, Karjalaisessa ja paikallislehdissä.

Toimitamme sähköistä uutiskirjettä, jossa kerromme tuoreet uutiset Nurmeksen kaupungilta.

Maaseutuparlamentti, Suomen suurin ideafestivaali, pidetään Nurmeksessa 26.-29.9.2024 Nurmeksessa Hyvärilä-Bomba alueella. Olemme aloittaneet yhdessä Maa- ja metsätalousministeriön kanssa tapahtuman järjestelyn. Alueelliseen ja paikalliseen työryhmään kutsutaan järjestöjen ja yhdistysten edustajia suunnittelemaan tapahtumaa.

 

Kesän 2022 aikana tehtiin video kaupallisena yhteistyönä Poikkea poltulta ryhmän kanssa. Videolla kaksi paluumuuttaja Katjaa kertoo etätyöstä ja elämästä paikkakunnalla. Linkki videoon.

https://www.youtube.com/watch?v=ewma9BuRaIc

 

 

 

 

Uutiskirje

Nurmeksen kaupungin uutiskirje

Haluatko saada tuoreimmat kuulumiset Nurmeksen kaupungilta suoraan sähköpostiisi?

Keräämme sinulta sähköpostiosoitteesi. Uutiskirjeen tilauksen voi päättää koska tahansa jokaisen kirjeen lopussa olevasta linkistä.

 

 

Tietoa Nurmeksesta / Yleisesittely / Viestintä / Mainokset ja tapahtumat / mainokset

Nurmeksen kaupungin painetut kesälehdet:

(pdf-tiedostoja, avautuvat uuteen ikkunaan)

Mökkiposti 2022

Mökkiposti 2021

Mökkiposti 2020

Mökkiposti 2019

Mökkiposti 2018

Mökkiposti 2017

Mökkiposti 2016

Mökkiposti 2015

Mökkiposti 2014

 

Viestintä / graafinen ilme / yhteystiedot

Lisätietoa, logot, vaakunat ym.

Paula Karjalainen johdon sihteeri paula.karjalainen@nurmes.fi