Navigaatiovalikko

Tietoa Nurmeksesta / Yleisesittely / Viestintä / Mainokset ja tapahtumat

Markkinointitoimenpiteitä


Nurmesta tuodaan esille monin tavoin mediassa, messuilla ja muissa tapahtumissa. Nurmeksen kaupunki on ollut perinteisesti mukana eri tapahtumissa mm. Pielisen Messuilla, toripäivillä, Potakkajuhlilla ja Valtimon Kesäpäivillä. Loppuvuoden 2022 markkinointitoimenpide oli joulukortin lähettäminen Nurmeksesta muuttaneille.

Vuoden 2023 tärkeimpiä markkinointitoimenpiteitä ovat työvoiman houkuttelu avoimiin työpaikkoihin siten, että  avoimet työpaikat saadaan täytettyä.  Panostetaan asuin- ja yritystonttien markkinointiin. Olemme Kuopiossa Rakenna ja Asu messuilla 25.-26.2.2023 esittelemässä kaupungin monia etuuksia mm. Nurmeksesta ensimmäisen asunnon ostavan avustusta. 

Graafisen ilmeen päivittäminen aloitetaan myös vuoden 2023 alkupuolella. Järjestämme slogan-kilpailun ja päivitämme tienvarsikyltit. 

Nurmeksen kaupungin oma tiedotuslehti Mökkiposti julkaistaan kesäkuussa tänä vuonna sähköisesti kaupungin nettisivuilla ja Ylä-Karjalan kesälehden välissä. Lisäksi markkinoimme kaupunkiamme myös muissa lehdissä, mainoksemme on mm. vuoden 2023 Rakenna, remontoi & sisusta EXTRA- lehdessä sekä Kuopio-Tahko Talviopas 2023 lehdessä, Karjalaisessa ja paikallislehdissä.

Toimitamme sähköistä uutiskirjettä, jossa kerromme tuoreet uutiset Nurmeksen kaupungilta.

Maaseutuparlamentti, Suomen suurin ideafestivaali, pidetään Nurmeksessa 26.-29.9.2024 Nurmeksessa Hyvärilä-Bomba alueella. Olemme aloittaneet yhdessä Maa- ja metsätalousministeriön kanssa tapahtuman järjestelyn. Alueelliseen ja paikalliseen työryhmään kutsutaan järjestöjen ja yhdistysten edustajia suunnittelemaan tapahtumaa.

 

Kesän 2022 aikana tehtiin video kaupallisena yhteistyönä Poikkea polulta -ryhmän kanssa. Videolla kaksi paluumuuttaja Katjaa kertoo etätyöstä ja elämästä paikkakunnalla. Voit katsoa videon tästä (avautuu uuteen ikkunaan Youtube-sivustolle).

 

Uutiskirje

Nurmeksen kaupungin uutiskirje

Haluatko saada tuoreimmat kuulumiset Nurmeksen kaupungilta suoraan sähköpostiisi?

Keräämme sinulta sähköpostiosoitteesi. Uutiskirjeen tilauksen voi päättää koska tahansa jokaisen kirjeen lopussa olevasta linkistä.

 

 

Tietoa Nurmeksesta / Yleisesittely / Viestintä / Mainokset ja tapahtumat / mainokset

Viestintä / graafinen ilme / yhteystiedot

Lisätietoa, logot, vaakunat ym.

Paula Karjalainen johdon sihteeri paula.karjalainen@nurmes.fi